Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Nemtii publica primul VIDEO oficial cu noul CLS

Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Nemtii publica primul VIDEO oficial cu noul CLS
  • Mercedes publica primul material video cu noul CLS
  • Filmul respectiv surprinde anumite detalii ale exteriorului
  • Modelul german debuteaza oficial chiar saptamana aceasta
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a legendarului coupe cu patru usi din Stuttgart va debuta in premiera mondiala chiar la mijlocul acestei saptamani, cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles.

Doua zile. Atat a mai ramas pana la premiera mondiala a noului Mercedes CLS, model pe care publicul larg il va putea admira incepand cu data de 1 a lunii decembrie, cand editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles isi va deschide publicul pentru pasionatii de masini din lumea intreaga.

Intre timp, compania germana continua campania de teasing a viitorului sau coupe cu patru usi si publica un prim material video cu cea de-a treia generatie a produsului de lux care concureaza, printre altele, cu Audi A7 Sportback - relansat chiar la sfarsitul lunii octombrie, si versiunea Gran Coupe a BMW-ului Seria 6.

Si de-aceasta data, Mercedes scoate la lumina mai multe suprafete exterioare ale noului CLS, automobilul marcii din Stuttgart pozand cu grila frontala, blocurile optice si jantele din aliaj la vedere. Totodata, persoanele care asteapta cu sufletul la gura debutul modelului respectiv pot admira in premiera linia plafonului.

Lasat pe afara de teaser-ul video publicat de germani in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, interiorul viitorului coupe cu patru usi nu mai reprezinta oricum niciun mister pentru nimeni. O imagine publicata anterior a scos la iveala o configuratie cu doua display-uri generoase si patru guri de ventilatie pentru panoul de bord.

Asa cum precizam si anterior, cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS va fi dezvaluita in premiera mondiala la mijlocul acestei saptamani, cu ocazia zilelor de presa ale Salonului Auto International de la Los Angeles. Primele exemplare ale automobilului din Stuttgart sunt asteptate pe strazi incepand cu anul 2018.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2017