Mercedes are un plan pentru a-i fura clientii Audi-ului A6 Allroad. Cand se lanseaza noul E-Class All Terrain

Mercedes are un plan pentru a-i fura clientii Audi-ului A6 Allroad. Cand se lanseaza noul E-Class All Terrain
  • Noul Mercedes E-Class All Terrain se lanseaza la Paris
  • Break-ul german este asteptat alaturi de o garda la sol crescuta
  • Alte bunatati includ suspensie pe aer si tractiune 4x4
Distribuie pe Facebook

Mercedes a confirmat la sfaristul acestei saptamani ca are in plan lansarea unui rival pentru Audi A6 Allroad, mult anticipata versiune All Terrain a noului E-Class fiind asteptata sa debuteze oficial in cadrului Salonului Auto desfasurata la Paris in perioada 1 - 16 octombrie.

Volvo nu este singura companie care are de gand sa lase Audi-ul A6 Allroad fara clienti. Anuntat cu surle si trambite chiar in cursul acestei dimineti, noul V90 Cross Country se bucura de toate ingredientele necesare pentru a indeplini visul companiei suedeze.

O alta mare problema cu care urmeaza sa se confrunte break-ul german cu garda la sol crescuta o reprezinta viitorul Mercedes E-Class All Terrain, model asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar la inceputul lunii octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Din nefericire, atat fotografiile, cat si informatiile oficiale ale celui din urma lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca meniul sau sa includa - pe langa detaliile ce caracterizeaza ultimul E-Class, si un sistem de tractiune integrala, respectiv o suspensie pe aer.

Asta din punct de vedere tehnic. Daca vine, in schimb, vorba despre pachetul estetic, nu ar fi deloc surprinzator ca viitorul Mercedes E-Class All Terrain sa pluseze cu scuturi de culoare argintie si ornamente din plastic mat, precul rivalii sai directi de la Audi si Volvo.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii break-ul cu garda la sol crescuta din Stuttgart vor putea opta cel mai probabil pentru cateva dintre motorizarile turbo pe benzina si pe motorina ale ultimului E-Class. Ramane acum de vazut care si in ce fel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2016