Mercedes da din casa. Noul E-Class facelift abunda in tehnologie si are motor EURO 7 in oferta

  • Prototipurile au fost camuflate
  • Sapte versiuni plug-in hybrid
  • Motor pe benzina care indeplineste normele Euro 7
Distribuie pe Facebook

Mai multe exemplare Clasa E facelift, camuflate din cap pana-n picioare, au putut fi zarite recent pe strazile din Las Vegas. Totul a facut parte dintr-un eveniment organizat de producatorul din Stuttgart.

Mercedes-Benz E-Class facelift este tot mai aproape de lansare, insa pana sa facem cunostinta cu rivalul BMW-ului Seria 5 mai trebuie sa asteptam putin. Ca sa ne mentina viu interesul pentru sedanul de clasa medie, producatorul german tocmai a publicat mai multe imagini oficiale cu acesta.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Pozele au fost facute la un eveniment organizat la Las Vegas si din pacate nu lasa sa se vada foarte mult din noutatile estetice propuse de nemti. Asta pentru ca prototipurile sunt acoperite in totalitate de camuflaj.

Brand-ul din Stuttgart a dezvaluit insa mai multe detalii interesante despre acest E-Class facelift.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Asa cum ii sta bine oricarui model de ultima generatie, cu atat mai mult unuia din segmentul premium, sedanul va fi intesat de tehnologii care mai de care mai atractive. Spre exemplu volanul cu zone tactile, ceasurile de bord digitale (display de 10.25 inch standard si 12.3 inch optional) sau sistemul de infotainment MBUX cu ecran de 10.25 inch (12.3 optional).

Mercedes-Benz E-Class facelift

De protectia pasagerilor se vor ocupa sisteme precum Active Traffic Jam Assist, Active Steering Assist, Active Break Assist, Active Blind Spot Assist sau Parking Package cu vedere la 360 de grade.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Din oferta noului E-Class facelift nu va lipsi sistemul Active Distance Assist Distronic care permite o rulare semi-autonoma in anumite conditii de trafic. Pentru un raspuns imbunatatit acesta va primi informatii si de la sistemul Real Time Traffic Information, nu numai de la senzorii amplasati la nivelul caroseriei.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Ca motorizari, Mercedes-Benz E-Class facelift va oferi o gama larga de unitati prietenoase cu mediul inconjurator. Mai exact sapte versiuni plug-in hybrid si o serie de variante mild-hybrid.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Una dintre ele este noul propulsor de 2.0 litri pe benzina, cu codul intern M254, care integreaza un sistem mild-hybrid EQ Boost la 48V si a fost special proiectat pentru a indeplini normele de emisii Euro 7. Acesta va dezvolta pana la 268 de cai putere cu un surplus de 20 CP din partea sistemului EQ Boost in anumite conditii.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Acelasi sistemul EQ Boost va putea fi regasit si alaturi de unitatea M256 cu sase cilindri, care in versiunea de top va dezvolta 362 de cai putere, plus acelasi surplus de care pomeneam mai sus.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Deasemenea, clientii vor avea la dispozitie si un sistem de propulsie plug-in hybrid compus dintr-un motor diesel si o unitate electrica. Multumita unei baterii cu capacitatea de 31.2 kWh, autonomia electrica va fi de peste 100 de kilometri.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Cel putin initial, aceasta motorizare va fi disponibila numai pe modelul cu ampatament marit vandut exclusiv pe piata din China.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes-Benz E-Class facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2020