Mercedes 'expune' noul GLC in peste 88 de imagini proaspete

Mercedes 'expune' noul GLC in peste 88 de imagini proaspete
  • Mercedes 'expune' noul GLC in peste 88 de imagini proaspete
  • Crossover-ul german poate fi al tau in schimbul a 44.506+ euro
  • Gama de motorizari include doua optiuni diesel si una pe benzina
Distribuie pe Facebook

Special pentru iubitorii de crossovere, germanii de la Mercedes au pregatit o noua si cuprinzatoare galerie foto ce surprinde - atat in detaliu, cat si in ansamblu, inlocuitorul modelului GLK.

Anuntat inca de la mijlocul lunii trecute, noul Mercedes GLC nu doar ca este mai spatios (plus de 118 milimetri la nivelul ampatamentului, respectiv 50 de litri la nivelul portbagajului), insa se mai remarca in fata predecesorului sau inclusiv printr-o doza extra de agresivitate vizuala.

Iar asta-i doar inceputul, acelasi crossover al companiei germane de automobile fiind capabil sa se laude chiar si cu o reducere a greutatii de (pana la) 80 de kilograme, respectiv o imbunatatire a consumului de carburant cu (pana la) 19 procente.

Mercedes GLC - Galerie FotoMercedes GLC - Galerie Foto

Mercedes GLC - Galerie Foto

Fireste, nu lipsesc din meniu nici bunatatile de ordin tehnologic, noul Mercedes GLC impresionand in cadrul acestui capitol in special prin suspensia pneumatica Air Body Control, livrata la pachet alaturi de sistemul DYNAMIC SELECT cu cinci moduri diferite de condus.

Acum, in ceea ce priveste gama de motorizari, trebuie neaparat sa precizam ca acelasi crossover al companiei germane de automobile este disponibil la vanzare in numai trei versiuni diferite, dintre care una pe benzina si doua pe motorina.

Indiferent de alegerea clientului, puterea maxima - care variaza intre 170 si 211 CP, va fi livrata tuturor celor patru roti, sistemul 4Matic lucrand in toate cele trei cazuri (GLC 220 d, GLC250 d, respectiv GLC 250) alaturi de transmisia automata 9G-Tronic.

Ulterior momentului lansarii, noul Mercedes GLC va putea fi comandat, pentru prima oara in acest segment, si intr-o varianta cu propulsie hibrida, pe nume GLC 350 e, ce combina 211 CP fosili cu 116 CP electrici.

Drept urmare, toate acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de mentionat. Iar acum ne referim, bineinteles, la pretul de pornire al crossover-ului germane - un pret care, cel putin in Germania, se invarte in jurul sumei de 44.506 euro.

Mercedes GLC - Galerie Foto

Mercedes GLC - Galerie Foto

Mercedes GLC - Galerie Foto

Mercedes GLC - Galerie Foto

Mercedes GLC - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (88) Poze Mercedes GLC - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2015