Mercedes prezinta noul SLK - Spune Adio aromelor iernii!

Mercedes prezinta noul SLK - Spune Adio aromelor iernii!
Micul Mercedes SLK se pregateste de o intoarcere triumfatoare in lumea modelelor cabrio, data de 17 ianuarie 2011 dand startul vanzarilor celei de-a treia generatii a roadsterului din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook
Savoarea primavarii va fi acum mai intensa multumita noului Mercedes SLK, ce se pregateste sa asalteze piata modelelor fara acoperis cu un aspect incitant, motorizari revizuite si ultimele noutati in materie de tehnologie. Asadar, cea de-a treia generatie a roadsterului din Stuttgart se lauda acum cu o parte frontala redesenata, ce ne reaminteste de proaspat-lansatele CLS si SLS AMG. Mai mult de atat, blocurile optice cu tehnologie LED ii confera noului Mercedes SLK o prezenta mai mult decat moderna, in timp ce liniile exterioare pastreaza limbajul de design recent-introdus de germanii de la Mercedes. In ceea ce priveste interiorul, inspiratiile retro preluate de la supercarul SLS AMG isi fac simtita imediat prezenta, fiind completate cu succes de atingerile moderne.

Mercedes prezinta noul SLK - Spune Adio aromelor iernii!

Sub capota, ultima generatie a roadsterului din Stuttgart promite un consum redus de carburant, contrar performantelor deloc de neglijat. Versiunile SLK200 BlueEFFICIENCYsi SLK250 BlueEFFICIENCY vin la pachet cu un motor in patru cilindri, de 1.8 litri, ce dezvolta 184, respectiv 204 cai putere. In plus, prima varianta se declara cel mai economic model din segmentul sau, promitand un consum de doar 6.1 litri la 100 km atunci cand este echipata cu transmisia automata in sapte trepte 7G-TRONIC PLUS, disponibila optional. Chiar si asa, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 7.0 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 237 km/h (240 km/h cu transmisie manuala). In cazul lui SLK250 BlueEFFICIENCY, Mercedes anunta o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.6 secunde si o viteza de 243 km/h, consumul de carburant indicand valoarea de 6.2 litri la 100 km multumita cutiei 7G-TRONIC PLUS, oferita in echiparea standard. Varful de gama, Mercedes SLK 350 BlueEFFICIENCY, este propulsat de o unitate V6, de 3.5 litri, ce livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 306 cai putere - suficient pentru 0 - 100 km/h in numai 5.6 secunde si 250 km/h viteza maxima.

Mercedes prezinta noul SLK - Spune Adio aromelor iernii!

Cea de-a treia generatie a roadsterului din Stuttgart poate fi comandata incepand cu saptamana viitoare, urmand a avea un pret de pornire de 38.675 euro. Asadar, noul Mercedes SLK grabeste sosirea primaverii!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Mercedes SLK - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2011