Mercedes prezinta oficial noul REGE al limuzinelor de lux. Acesta este noul Mercedes-MAYBACH S 680 4MATIC! Cum arata in REALITATE

Mercedes prezinta oficial noul REGE al limuzinelor de lux. Acesta este noul Mercedes-MAYBACH S 680 4MATIC! Cum arata in REALITATE
  • Mercedes prezinta oficial noul REGE al limuzinelor de lux
  • Acesta este noul Mercedes-MAYBACH S 680 4MATIC
  • Cum arata in REALITATE
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile de vanzare pornesc de la peste 227.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Prezentat publicului larg chiar la sfarsitul primaverii, noul Mercedes-Maybach S 680 4Matic nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Privit de la exterior la interior, noul rege al limuzinelor de lux se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei in patru portiere.

Lista atractiilor principale continua cu nenumarate detalii cromate si jante din aliaj de pana la 21 de inch, acompaniate de tapiteria din piele si cusaturile realizate sub forma de carouri specifice cabinei.

Acelasi Mercedes-Maybach S 680 4Matic se mai poate lauda, totodata, si cu o gama variata de dotari si echipamente, precum faruri capabile sa proiecteze simboluri pe asfalt. Noul rege al limuzinelor de lux a mai pregatit si un set de instrumente de bord digitale, plus display central cu tehnologie OLED.

Seria vestilor bune continua cu scaunele fata si spate multifunctionale, instalatia audio 4D, afisajul pe parbriz cu realitate augmentata, directia integrala, masutele rectractabile, compartimentul refrigerat.

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 227.500 de euro, noul Mercedes-Maybach S 680 4Matic ascunde in compartimentul motor un V12 twin-turbo de 6.0 litri, cu 612 CP pe ambele punti. Prin urmare, noul rege al limuzinelor de lux sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe