Mercedes publica prima fotografie oficiala a noului S-Class Cabriolet

Mercedes publica prima fotografie oficiala a noului S-Class Cabriolet
  • Mercedes publica prima fotografie oficiala a noului S-Class Cabriolet
  • Decapotabila germana va debuta in mod public luna viitoare, la Frankfurt
  • Gama de motorizari provine de la modelul Coupe si promite untati V8 / V12
Distribuie pe Facebook

Programata pentru perioada 19 - 27 septembrie 2015, cea de-a 66-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt se anunta una extrem de importanta pentru cei de la Mercedes-Benz.

Iar motivele sunt lesne de inteles: oficialii producatorului german de masini vor prezenta in cadrul evenimentului cu pricina primul S-Class Convertible din ultimele aproximativ patru decenii si jumate.

Un model care, dupa cum putem observa si in singura fotografie disponibila la acest moment, preia liniile si formele extravagante ale versiunii cu acoperis fix, devenind astfel un rival demn pentru Bentley-ul Continental GTC.

De asemenea, de la aceeasi varianta Coupe este de asteptat sa provina si gama de motorizari, noul si mult anticipatul Mercedes S-Class Convertible urmand a fi astfel disponibil la vanzare exclusiv in compania unor propulsoare bi-turbo cu 8 sau 12 cilindri in V.

Intr-o alta ordine de idei, modelul de baza 500 se va putea lauda tot cu serviciile unei unitati V8 de 4.663 centimetri cubi si 455 cai putere, care va lucra impreuna cu o transmisie automata in noua rapoarte si un sistem de tractiune fie spate, fie integrala - in functie de preferintele clientului.

Apoi, pentru cei care pun accentul in special pe performanta, primul Mercedes S-Class Convertible din ultimele aproximativ patru decenii si jumate promite sa ofere nu una, ci doua motorizari diferite. Atat cu 8, cat si cu 12 cilindri in V, ambele din nou bi-turbo.

585 de cai putere si 900 de Newton-Metri este pragul la care urca modelul 63 AMG multumita V8-ului de 5.5 litri din dotare, pe cand adevarata versiune de top 65 AMG va aduce in prim plan un V12 de 6.0 litri si 630 CP.

Ramane acum de vazut cum se va prezenta si departamentul tehnologic, insa din fotografia publicata de germanii de la Mercedes-Benz putem observa ca noul lor S-Class Cabriolet va adopta un sistem audio de inalta fidelitate, cu doua dintre difuzoarele ce poarta semnatura celor de la Burmester montate in spatele tetierelor scaunelor posterioare.

Mercedes S-Class Cabriolet - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe