Mercedes S-Class Coupe se innoieste cu un V6 bi-turbo de 367 CP

Mercedes S-Class Coupe se innoieste cu un V6 bi-turbo de 367 CP
  • Mercedes prezinta oficial noul S400 4Matic Coupe
  • Automobilul german ofera un motor V6 de 367 CPhttp://blog.stanis.ru/
  • Tractiunea integrala se numara printre dotarile standard
Distribuie pe Facebook

Versiunea Coupe a modelului de top Mercedes S-Class va putea fi comandata incepand cu aceasta saptamana intr-o noua versiune de baza. Botezata sugestiv S400 4Matic Coupe, varianta cu pricina ofera in standard atat o unitate V6 bi-turbo de 367 CP, cat si un sistem de tractiune integrala.

Vesti bune pentru cei care aveau in plan achizitionarea unui Mercedes S-Class Coupe. Incepand cu aceasta saptamana, luxosul automobil german in doua usi va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune cu motor V6.

Vorbim, mai exact, despre varianta S400 4Matic Coupe, a carei motorizare bi-turbo de trei litri si 367 de cai putere vine la pachet alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 4.6 secunde, pe cand viteza maxima este - in stilul caracteristic marcilor auto nemtesti, limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Pentru cei ingrijorati de consumul de carburant, compania din Stuttgart anunta o valoare medie de 8.3 litri de 100 de kilometri. In schimb, emisiile de dioxid de carbon totalizeaza 193 de grame per kilometru.

In Romania, versiunea Mercedes S400 4Matic porneste de la 103.186 euro si ofera inca din standard acoperis panoramic, blocuri optice posterioare echipate cu tehnologia LED, dar si jante din aliaj pe 18 inch.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici tehnologiile PRE-SAFE, THERMOTRONIC, LED Intelligent Light System sau COMAND Online, lista cu echipamente optionale fiind aproape la fel de impresionanta.

Detaliile oficiale cu privire la noua varianta de baza a luxosului automobil german in doua usi se opresc pentru moment aici, drept pentru care reamintim ca producatorul din Stuttgart pune la dispozitia clientilor si alte propulsoare.

Propulsoare cu opt sau 12 cilindri in V, care dezvolta multumita celor doua turbine in peisaj pana la 630 de cai putere asa cum se intampla in cazul modelului de top Mercedes S65 AMG Coupe - care, ce-i drept, porneste de la 255.564 euro.

Mercedes S400 4Matic Coupe

Distribuie pe Facebook
mai multe