Mica mica dar ridica. Smart-ul Brabus a fost lansat oficial, si e mai nervos ca oricand

Mica mica dar ridica. Smart-ul Brabus a fost lansat oficial, si e mai nervos ca oricand
  • Smart Brabus este de azi disponibil pentru cumparare
  • Clientii vor putea comanda toate cele 3 configuratii care au preturi incepand de la 19.710 euro
  • Masina este propulsata de motorul turbo de 0.9 litri de 107 cai putere
Distribuie pe Facebook

De azi s-a dat liber la comandarea celei mai performante versiuni a Smart-ului Fortwo si Forfour, dezvoltata de Brabus.

Micutul Smart a primit atentia nemtilor de la Brabus, vinovati de niste bestii pe patru roti dezvoltate pentru cei de la Mercedes Benz. Totusi, Smart-ul nu a primit 400 de cai putere si motor V8, ci niste modificari potrivite pentru populara masinuta.

Clientii vor putea comanda toate cele 3 configuratii de caroserie, cea mai ieftina dintre ele fiind cea Coupe, care in Germania costa 19.710 euro.

Smart Brabus

Cei care vor sa calatoreasca cu pletele in vant pot alege varianta Cabrio, care costa putin mai mult, 22.970 de euro in cazul modelului Fortwo, si 20.520 euro pentru fratele mai mare, Forfour.

Smart BrabusSmart Brabus

Ca si pachet optional, nemtii propun echimpamentul Xclusive, care vine impreuna cu scaune incalzite Brabus, imbracate in piele nappa cu cusaturi gri, bord imbracat deasemenea in piele, iar pentru 3.000 de euro in plus, acestia adauga si pachetul LED&Sensor.

Smart Brabus este propulsat de motorul turbo de 0.9 litri, pozitionat in partea din spate a masinii, care dezvolta 107 cai putere si 170 Nm cuplu. Acesta livreaza puterea cu ajutorul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj si 6 trepte de viteza.

Smart Brabus

Constructorul declara pentru modelul Fortwo o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 9.5 secunde, si o viteza maxima de 165 de km/h. In acelasi timp, modelul Forfour este ceva mai lent, luandu-i 10.5 secunde sa atinga 100 de km/h, dar are o viteza maxima de 180 de km/h.

Smart BrabusSmart Brabus

Pentru a tine pasul cu cresterea de putere, Smart-ul are suspensie sport Brabus Performance, un sistem ESP, directie si software-ul cutiei de viteze imbunatatite. In plus, micuta masina are acum functia "race-start", in traducere libera un launch control.

Smart Brabus

Smart Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Smart Brabus
mai multe