Mici modificari estetice si o motorizare cu 184 CP. Ce alte noutati aduce Toyota C-HR facelift

  • Modificari estetice minore
  • Motorizare noua de 2.0 litri cu 184 CP
  • Sistem de directie revizuit
Distribuie pe Facebook

Toyota C-HR tocmai a primit un facelift. Printre noutati se numara cateva modificari estetice minore, o motorizare cu 184 de cai putere si un sistem de infotainment revizuit.

Cu design-ul sau caracterizat de foarte multe unghiuri drepte, Toyota C-HR este unul dintre acele SUV-uri care ies in evidenta pe sosea. Acum, modelul de segment C al niponilor a primit un facelift, iar printre noutati se numara si cateva modificari estetice.

Toyota C-HR facelift

Minore ce-i drept, avand in vedere ca vorbim de faruri cu LED in standard, lumini de ceata repozitionate, bara fata in doua nuante iar stopurile sunt acum unite.

Sistemul de infotainment este un aspect pe care clientii l-au pomenit des asa ca Toyota a luat masuri si l-a revizuit odata cu acest facelift. In plus, acum este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto si poate primi actualizari "over-the-air".

Toyota C-HR facelift

Poate cea mai mare noutate este o motorizare de 2.0 litri hibrid benzina + electric capabila de 184 CP si cuplata la o transmisie E-CVT. In cazul sau, suspensia a fost imbunatatita pentru un plus de confort. Totodata, inginerii au revizuit si sistemul de directie

Propulsorul hibrid de 1.8 litri, pe benzina, cu ai sai 122 de cai putere a ramas in gama SUV-ului japonez.

Toyota C-HR facelift

Toyota C-HR facelift

Toyota C-HR facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota C-HR facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2019