Mitsubishi L200 facelift: modificari estetice importante si o noua transmisie automata cu sase trepte

Mitsubishi L200 facelift: modificari estetice importante si o noua transmisie automata cu sase trepte
  • Mitsubishi L200 a primit un facelift
  • Partea frontala este mai impozanta ca oricand
  • Sistemul de tractiune integrala a fost la randul sau imbunatatit
Distribuie pe Facebook

Constructorul asiatic de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noul L200 facelift. Camioneta a primit cateva noutati estetice dar si tehnice, inclusiv o noua cutie de viteze automata si imbunatatiri la sistemul de tractiune integrala.

Alaturi de Toyota Hilux si Nissan Navara, Mitsubishi-ul L200 este una dintre cele mai bine-vandute camionete din lume. Cea de-a 5-a generatie a debutat in urma cu patru ani si a ajuns pe piata din Europa la finalul anului 2015.

Mitsubishi L200 facelift

Acum, pick-up-ul L200 a primit un bine-meritat facelift care aduce in primul rand cateva modificari estetice. Printre acestea, o parte frontala mai impozanta, blocuri optice pozitionate mai sus si un spoiler spate redesenat.

Mitsubishi L200 facelift

Actualizarile vor fi disponibile la nivel global, insa Mitsubishi a publicat o singura fotografie cu interiorul camionetei, pentru versiunea cu volan pe dreapta. Se poate observa un design nou pentru panoul de comanda si pentru fantele de aerisire, iar reprezentantii companiei vorbesc si despre materiale noi, mai calitative.

Mitsubishi L200 facelift

In ceea ce priveste partea tehnica, Mitsubishi L200 facelift va putea fi comandat in continuare alaturi de propulsorul diesel de 2.4 litri, dar sunt sanse mari ca versiunile de putere cu 154 si cu 181 de cai putere sa se modifice ca urmare a noilor teste WLTP. Marea surpriza o reprezinta noua transmisie automata cu sase trepte, care inlocuieste vechea cutie automata cu 5 rapoarte.

Sistemul de tractiune integrala a primit la randul sau cateva imbunatatiri si este disponibil in doua versiuni: Super-Select 4WD pentru tractiune optima pe orice suprafata si Easy-Select 4WD pentru simplificarea tranzitiei de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafete de teren.

Mitsubishi L200 facelift

In plus, cel de la volan are la dispozitie un nou mod off-road, cu setari Gravel, Mud/Snow, Sand si Rock.

Noul Mitsubishi L200 facelift propune deasemenea un pachet atractiv de sisteme de siguranta si asistenta, precum Hill Descent Control, Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert si un sistem de atenuare a accelerarii accidentale botezat Ultrasonic Misaccelereration Mitigation System.

Dezvaluit in Thailanda, L200 facelift ajunge in Europa in toamna anului viitor.

Mitsubishi L200 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mitsubishi L200 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2018