Mitsubishi lanseaza un nou Lancer, insa tu nu il vei putea cumpara

Mitsubishi lanseaza un nou Lancer, insa tu nu il vei putea cumpara
  • Mitsubishi renunta la versiunea europeana a modelului Lancer, spun zvonurile
  • Legendarul automobil japonez va fi insa vandut in continuare pe anumite piete asiatice
  • Varianta respectiva propune un benzinar de 1.8 litri si 138 CP, cuplat la o cutie CVT
Distribuie pe Facebook

Cum va arata urmatoarea reiteratie a legendarului automobilului japonez ramane sa descoperim chiar din... primele fotografii reale ale respectivului model.

Dezvelita public acum mai bine de un deceniu, cu ocazia evenimentului North American International Auto Show din ianuarie 2007, actuala generatie a modelului Mitsubishi Lancer se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei.

Aceasta nu se va bucura insa si de un succesor pe masura, potrivit mai multor zvonuri care au invadat internetul in ultima perioada de timp, compania Mitsubishi preferand sa extinda oferta actuala de SUV-uri si crossovere.

Ce-i drept, chiar si in cazul in care se vor adeveri, informatiile neoficiale despre care discutam anterior vor fi doar partial adevarate, legendarul automobil japonez confirmandu-si revenirea pe anumite piete asiatice - precum China.

Surprins recent in primele fotografii reale, respectivul Mitsubishi Lancer propune un design complet restilizat la nivelul partii frontale, o serie de modificari radicale fiind operata inclusiv in partea posterioara a caroseriei.

Pe langa noile prize de aer, blocuri optice si spoilere fata / spate, urmatoarea reiteteratie a iconicului model de origine japoneza va mai dispune si de instrumente de bord digitale sau ecran tactil de opt inch pentru sistemul de infotainment.

In ceea ce priveste gama de motorizari, se pare ca automobilul in cauza va avea parte de o singura optiune, in persoana unui benzinar de 1.8 litri si aproximativ 138 de cai putere - cuplat la o cutie CVT, daca te intrebai cumva.

La final, mult mai interesant decat cum arata si ce ofera acest Mitsubishi Grand Lancer destinat anumitor piete asiatice este, cel putin pentru noi, daca si cand versiunea europeana va parasi pentru ultima oara linia de asamblare.

Sursa Foto: Carscoops

Mitsubishi Grand Lancer

Mitsubishi Grand Lancer

Mitsubishi Grand Lancer

Mitsubishi Grand Lancer

Mitsubishi Grand Lancer

Mitsubishi Grand Lancer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mitsubishi Grand Lancer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2017