Mitsubishi lanseaza varianta berlina a modelului Space Star

Mitsubishi lanseaza varianta berlina a modelului Space Star
Compania Mitsubishi a anuntat de curand ca va lansa, in Thailanda, versiunea berlina a modelului Space Star, care se va denumi Attrage si care isi va face debutul chiar si pe piata din Europa.
Distribuie pe Facebook

Reprezentantii Mitsubishi au explicat ca este vorba despre o versiune sedan a modelului Mirage, care este comercializat pe unele piete din Europa, inclusiv in Romania, sub numele de Space Star.

Japonezii au explicat ca vor lansa noul model Attrage in Europa, Asia si Statele Unite incepand din aceasta toamna. Producatorii japonezi spun ca acest model este inspirat din conceptul G4, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai in luna aprilie.

Acestia au explicat ca exista diferente insa intre cele doua modele in ceea priveste partea frontala, noul Attrage fiind dotat cu blocuri optice, proiectoare si stopuri. De asemenea, acestia au precizat ca pachetul aerodinamic a fost exclus, iar dimensiunile jantelor de aliaj au fost reduse. De asemenea, noul Atttrage este mai mic cu 295 milimetri decat Nissan Versa, avand o lungime totala de 4.095 de milimetri.

Distribuie pe Facebook
mai multe