Modelul Dacia Lodgy va fi lansat in Romania in luna iunie

Modelul Dacia Lodgy va fi lansat in Romania in luna iunie
Romanii vor putea achizitiona Dacia Lodgy incepand cu luna iunie a acestui an, a anuntat azi Thomas Dubruel, directorul comercial al Automobile Dacia. Modelul furgon va fi disponibil la inceputul toamnei. Ambele modele vor fi produse la fabrica Renault din Maroc.
Distribuie pe Facebook
Dat fiind ca atat Lodgy, cat si noul Logan concureaza pe segmentul destinat familiilor, oficialul Renault a atras atentia asupra fenomenului de "canibalizare".
"Logan va fi intr-o oarecare masura canibalizat de Lodgy, insa acesta din urma va reusi sa creeze un alt profil de clienti. Anul 2012 va fi in continuare anul gamei prezente", a afirmat Dubrel.
Oficialul Dacia a spus ca grupul Renault vizeaza in viitor introducerera in gama Dacia a unor modele care vor acoperi segmente noi de automobile. "Exista un plan de produs cu care vom intra si pe alte segmente de masini, cum s-a intamplat si in cazul Sandero, care acopera segmentul citadin. Fiecare nou produs care va intra in gama se va adresa unui segment nou de clienti", a precizat Thomas Dubruel.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2012