Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Audi A4

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Audi A4
  • Noul Audi A4 ni se arata in primele fotografii reale
  • Exemplarul surprins este un Avant 3.0 TDI quattro
  • Modelul ofera o combinatie de rosu, plus negru
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a popularului model german de clasa medie ni se dezvaluie astazi in primele fotografii reale.

Prezentat public chiar la sfarsitul lunii trecute, noul Audi A4 propune o evolutie a design-ului exterior, schimbarile operate la nivelul caroseriei aducand un plus vizibil de agresivitate.

In schimb, situatia se schimba radical la nivel de interior, cea de-a cincea generatie a popularului model german de clasa medie fiind complet diferita comparativ cu versiunea anterioara.

Noul Audi A4 - Poze reale

Pe plan tehnic, inginerii companiei din Ingolstadt au facut toate modificarile necesare pentru a se asigura ca noul Audi A4 cantareste cu pana la 120 de kilograme mai putin decat pana acum.

Si asta fara ca spatiul interior sa aiba de suferit, cea de-a cincea generatie a popularului model german de clasa medie fiind chiar mai incapatoare multumita ampatamentului de 2.82 metri.

Nici la aceasta ora nu avem toate detaliile referitoare la gama de motorizari, drept pentru care reamintim cele deja stiute si anume ca viitorii clienti vor avea la dispozitie sapte unitati cu puteri cuprinse intre 150 si 272 CP.

Da, dupa cum precizam si anterior, patru dintre acestea fac parte din familia TDI, titlul de cea mai eficienta optiune revenindu-i variantei Ultra, capabila sa se laude cu emisii de dioxid de carbon mai mici de 100 grame de per kilometru.

Cat despre tehnologiile care vor face viata la bordul noului Audi A4 atat mai frumoasa, cat si mai usoara, respectiv mai sigura, display-ul TFT de 12.3 inch ascuns in spatele volanului, blocurile optice frontale dotate cu tehnologia Matrix LED si sistemul audio Bang & Olufsen cu sunet 3D se numara, fara doar si poate, printre principalele atractii ale celei de-a cincea generatii a popularului model german de clasa medie.

Noul Audi A4 - Poze reale

Noul Audi A4 - Poze reale

Noul Audi A4 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul Audi A4 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2015