Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul BMW Seria 7

  • Noul BMW Seria 7 ni se arata in primele fotografii reale
  • Limuzina bavareza debuteaza public in toamna, la Frankfurt
  • Detaliile cu privire disponibilitate lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze a fost surprinsa in toata splendoarea sa, complet necamuflata, pe strazile din Munchen, Germania.

Anuntat oficial la mijlocul saptamanii trecute, noul BMW Seria 7 iese in evidenta printr-un exterior familiar, ce preia numeroase inspiratii de la modelele Seria 3, respectiv Seria 6.

Situatia cu pricina pare sa se repete si la nivel interior, acolo unde cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze pluseaza insa cu posibilitatea de a oferi scaune spate individuale.

Pe plan tehnic, noul BMW Seria 7 impresioneaza in special prin platforma ce mixeaza aluminiul, otelul si plasticul ranforsat cu fibra de carbon, sinonima cu un minus de pana la 130 kg.

Noul BMW Seria 7 - Poze Reale

Noul BMW Seria 7 - Poze Reale

In ceea ce priveste gama de motorizari, cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze vine la pachet alaturi de doua propulsoare pe benzina si unul pe motorina, toate supraalimentate.

Mai mult de-atat, noul BMW Seria 7 va putea fi comandat ulterior si intr-o versiune hibrid, ce combina un 2.0 turbo cu un motor eletric pentru 326 CP si 2.1 litri la 100 de kilometri.

Vestile bune aduse de cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze nu se opresc aici, ci continua cu... functia de parcare de la distanta prin intermediul telecomenzii din dotare.

De asemenea, noul BMW Seria 7 se mai mandreste si cu un sistem electromecanic de control activ al ruliului, respectiv o suspensia pneumatica cu reglare automata a garzii la sol.

In plus, tot la capitolul inovatii tehnologice pe care ni le-a pregatit cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze, putem trece si sistemul de infotainment controlat (inclusiv) prin intermediul gesturilor.

Noul BMW Seria 7 va debuta public in toamna acestui an, cu ocazia salonului auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie. Detaliile oficiale referitoare la disponibilitate si pretul de pornire lipsesc cu desavarsire pentru moment.

Sursa Foto: Bimmertoday

Noul BMW Seria 7 - Poze Reale

Noul BMW Seria 7 - Poze Reale

Noul BMW Seria 7 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul BMW Seria 7 - Poze Reale
mai multe