Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Focus RS

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Focus RS
  • Noul Focus RS debuteaza la New York in versiunea americana
  • Hot-hatch-ul Ford ofera un motor turbo de 2.3 litri si 315+ CP
  • Meniul este completat de o cutie manuala si un sistem AWD
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a popularului hot-hatch Ford a fost surprinsa recent pe strazile din Manhattan, cu doar cateva zile inaintea debutului oficial din cadrul Salonului Auto International de la New York.

Finisat in nuanta Nitrous Blue, noul Focus RS impresioneaza in special prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate, insa nu vor trece neobservate nici capota bombata a motorului, aripile proeminente ce ascund jante cu design in cinci spite duble sau eleronul supradimensionat din dotarea lunetei.

In ceea ce priveste oferta interioara, cea de-a treia generatie a popularului hot-hatch Ford se poate lauda atat cu un volan sport cu o parte inferioara plata, cat si cu o pereche de scaune cu suport lateral marit. Alte detalii includ pedalier din aluminiu si cusaturi de culoare albastra - cel putin in cazul de fata.

Din punct de vedere tehnic, noul Focus RS este caracterizat de o motorizare turbo cu patru cilindri si capacitate de 2.3 litri, ce dezvolta peste 315 cai putere. Valorile maxime sunt livrate - exact, ai citit / vazut bine!, tuturor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte.

Informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire chiar si la acest moment, drept pentru care reamintim ca cea de-a treia generatie a popularului hot-hatch Ford propune inclusiv un sistem Torque Vectoring Control, suspensie ajustabila si sistem de franare de inalta performanta.

Ford Focus RS in SUA

Ford Focus RS in SUA

Ford Focus RS in SUA

Ford Focus RS in SUA

Ford Focus RS in SUA

Ford Focus RS in SUA

Bonus: Ford Focus RS - Sunetul evacuarii

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Ford Focus RS in SUA
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2015