Momentul adevarului: Cum arata in realitate proaspat lansatul BMW M2 Coupe

Momentul adevarului: Cum arata in realitate proaspat lansatul BMW M2 Coupe
  • Noul BMW M2 Coupe porneste in Germania de la suma de 56.700 euro
  • Automobilul bavarez ofera un propulsor turbo de trei litri si 370 cai putere
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza 4.3 secunde in compania cutiei DCT
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou membru al familiei BMW M a fost surprins complet necamuflat pe strazile Germaniei, proaspat lansatul M2 Coupe pozand in nuanta Mineral Grey si alaturi de jante cu cinci spite duble.

Anuntat cu surle si trambite la mijlocul lunii octombrie si asteptat sa debuteze public in mai putin de o saptamana, in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Los Angeles intre 17 si 29 noiembrie, noul BMW M2 Coupe se lauda cu un propulsor turbo de trei litri si 370 de cai putere.

Valorile maxime, capitol la care avem de precizat inclusiv un cuplu motor de pana la 500 de Newton-Metri, sunt livrate exclusiv puntii spate fie prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte disponibila in meniul standard, fie cu ajutorul unei cutii automate cu sapte trepte si dublu ambreiaj oferita in mod optional.

BMW M2 Coupe - Poze Reale

BMW M2 Coupe - Poze Reale

Diferentialul M Activ, plus suspensia si sistemul de franare modificate pentru un maximum de performanta completeaza in cele din urma lista cu ingrediente magice de ordin tehnic si mecanic, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se (in cel mai bun caz) in aproximativ 4.3 secunde.

Viteza maxima este, deloc surprinzator, limitata la 250 de kilometri pe ora, acelasi noul BMW M2 Coupe venind in fata concurentei sale directe si cu un timp de numai 7 minute si 58 de secunde pentru parcurgerea unui tur la Nurburgring - timp cu doar sase secunde mai lent decat cel reusit la un moment dat de maretul M4 F82.

Din punct de vedere estetic, spoilerele fata / spate agresiv stilizate, aripile laterale proeminente, dar si jantele de dimensiuni generoase se numara printre principalele atractii ale exteriorului, pe cand departamentul interior ne intampina alaturi de volan in trei spite si scaune sport.

Cel mai nou membru al familiei BMW M poate fi deja comandat de catre clientii germani, pretul sau de pornire invartindu-se in jurul sumei de 56.700 euro pentru versiunea dotata cu transmisia manuala in sase rapoarte, respectiv 60.600 euro pentru varianta echipata cu o cutie DCT in sapte trepte de viteza.

BMW M2 Coupe - Poze Reale

BMW M2 Coupe - Poze Reale

BMW M2 Coupe - Poze Reale

BMW M2 Coupe - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW M2 Coupe - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2015