Monovolumul cu care francezii se mandresc. Are plafon panoramic, scaune cu masaj si Hands-Free Tailgate

Monovolumul cu care francezii se mandresc. Are plafon panoramic, scaune cu masaj si Hands-Free Tailgate
  • Facelift pentru Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso
  • Nou motor turbo de 1.2 litri si 130 CP la nivelul gamei de motorizari
  • Lista cu dotari include si scaune cu masaj sau plafon panoramic
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Citroen au publicat in cursul acestei dmineti primele fotografii si informatii oficiale ale noilor C4 Picasso si C4 Grand Picasso, doua monovolume care impresioneaza in special prin dotarile alaturi de care isi intampina clientii si pasagerii.

Chiar daca au trecut numai trei ani de la momentul lansarii celei de-a doua generatii, versiunea destinata familistilor a modelului Citroen C4 se poate lauda deja cu un prim facelift.

Printre modificarile aduse de varianta imbunatatita a monovolumelor C4 Picasso si C4 Grand Picasso se numara o parte frontala vizibil restilizata, cele mai multe dintre retusuri fiind operate la nivel inferior.

Citroen C4 Picasso Facelift

Citroen C4 Picasso Facelift

Alaturi de cateva schimbari notabile vine si partea posterioara a masinii franceze, care iese acum in evidenta in special prin detaliile 3D inserate in interiorul blocurilor optice.

Despre interior nu avem multe de spus - cel putin din punct de vedere estetic, varianta imbunatatita a monovolumelor Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso preferand sa se remarce prin echipamentele oferite.

Echipamente care cuprind scaune cu functie de incalzire si masaj, parbriz si plafon panoramic sau sistem multimedia cu ecran tactil de sapte inch si tehnologie Apple CarPlay.

Citroen C4 Picasso FaceliftCitroen C4 Picasso Facelift

Citroen C4 Picasso Facelift

Tot la capitolul tehnologii notabile putem include, bineinteles, si urmatoarele dotari: Hands-Free Tailgate, COFFEE BREAK ALERT, ADAPTIVE CRUISE CONTROL, ACTIVE SAFETY BRAKE etc.

In ceea ce priveste gama de motorizari, principala noutate adusa de masina franceza o reprezinta un benzinar turbo de 1.2 litri si 130 CP, cuplat la cutie o automata in sase trepte.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, varianta imbunatatita a monovolumelor C4 Picasso si C4 Grand Picasso va fi scoasa la vanzare incepand cu vara anului 2016. Ramane insa de vazut si la ce pret...

Citroen C4 Picasso Facelift

Citroen C4 Picasso Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Citroen C4 Picasso Facelift
mai multe