Morgan Plus 4 renunta la costumul de gala si se echipeaza pentru circuit

Morgan Plus 4 renunta la costumul de gala si se echipeaza pentru circuit
  • Morgan publica astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului model AR Plus 4
  • Productia editiei speciale construite impreuna cu AR Motorsport va fi limitata la numai 50 de exemplare
  • Fiecare masina porneste de la 54.995 lire sterline si ofera la schimb 225 CP, plus alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Morgan Plus 4 nu este nici pe departe primul nume care sa-ti treaca prin minte intr-o discutie legata de masini pentru circuit, insa asta nu inseamna neaparat ca eleganta decapotabila britanica exceleaza doar la plimbarile pe bulevard.

Fructul colaborarii dintre Morgan si AR Motorsport, noul AR Plus 4 combina cu mare succes performanta si rafinamentul, interminabila capota a motorului gazduind acum o unitate in patru cilindri, de doi litri si provenienta Cosworth, ce dezvolta undeva in jurul a 225 de cai putere.

Din pacate, informatiile oficiale referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii companiei britanice preferand sa ne povesteasca in schimb cate ceva despre imbunatatirile aduse trenului de rulare.

Altfel spus, spre deosebire de modelul standard, noul AR Plus 4 adopta la nivelul suspensiei un set de amortizoare ajustabile, pe cand sistemul de franare se compune acum din discuri superioare ca diametru. De asemenea, jantele din aliaj pe 16 inch au primit anvelope Yokohama.

In ceea ce priveste departamentul estetic, fructul colaborarii dintre Morgan si AR Motorsport ne intampina cu blocuri optice care fac abuz de tehnologia LED, cu panouri laterale realizate din aluminiu, evacuare dubla montata central, dar si plansa de bord redesenata, respectiv volan si scaune sport.

Drept urmare, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur detaliu de precizat: noul AR Plus 4 va debuta in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Silverstone Classic 2015, ce a luat startul chiar astazi. Productia modelului britanic va fi limitata la numai 50 de unitati - toate construite manual, doritorii avand de scos din buzunare undeva in jurul a 54.995 de lire sterline pentru fiecare exemplar cumparat.

Morgan AR Plus 4

Morgan AR Plus 4Morgan AR Plus 4Morgan AR Plus 4

Morgan AR Plus 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Morgan AR Plus 4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2015