Motivul pentru care aceasta Toyota GT86 este mai rara decat un Pagani Huayra

Motivul pentru care aceasta Toyota GT86 este mai rara decat un Pagani Huayra
  • Toyota a lansat GT86 Tiger
  • Editia speciala este disponibila numai in Germania
  • Doar 30 de exemplare vor fi produse
Distribuie pe Facebook

Toyota lanseaza o alta editie speciala a sportivei GT86. Botezata "Tiger", aceasta va fi disponibila numai in Germania si va fi replicata in doar 30 de exemplare, disponibile pana la finalul acestei luni.

In ultima vreme, japonezii de la Toyota aduc din ce in ce mai mult sportiva GT86 in lumina reflectoarelor prin intermediul mai multor editii speciale. Asadar, la cateva zile de la lansarea editiei 860 Special Edition, niponii prezinta astazi GT86 Tiger.

Toyota GT86 Tiger

Sportiva se diferentiaza de versiunea standard prin nuanta exterioara "Tiger Orange", accentele negre intalnite la nivelul oglinzilor laterale, stalpilor sau aripii spate, sau setul de jante de 18 inch din aliaj, finisate in nuanta Anthracit.

Toyota GT86 Tiger

Desi nu prea pare, Toyota sustine ca interiorul a fost imbunatatit. Scaunele sunt imbracate intr-o combinatie de piele si Alcantara, iar fetele de usi originale au fost inlocuite cu unele din piele intoarsa, acelasi material regasindu-se si in anumite parti ale bordului. Nuanta exterioara este regasita si in habitaclu, mai exact la cusaturi, iar emblema "GT86 Tiger" autentifica exclusivitatea modelului.

Toyota GT86 Tiger

Departamentul tehnic a ramas neschimbat, inafara de un set de amortizoare Sachs. Astfel, sub capota se afla acelasi propulsor de 2.0 litri aspirat natural, capabil de 200 de cai putere si 205 Nm cuplu, la 6.000 de rotatii pe minut. Transmisia manuala cu 6 trepte este oferita in standard, la fel ca si scaunele incalzite. Alte echipamente precum navigatie sau senzori de parcare spate, sunt incluse pe lista de dotari optionale.

Toyota GT86 Tiger

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Toyota GT86 Tiger va fi replicata in numai 30 de exemplare, disponibila pe piata din Germania pana la finalul acestei luni. Cei care doresc asa ceva in garaj trebuie sa scoata din buzunare de la 34.990 de euro in sus, cu aproape 5.000 de euro in plus fata de versiunea standard.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota GT86 Tiger
mai multe