Motor ca asta poti pune si pe Dacie. Uite cat de rapid e noul Megane in versiunea 1.2 TCe

Motor ca asta poti pune si pe Dacie. Uite cat de rapid e noul Megane in versiunea 1.2 TCe
  • Noul Renault Megane a debutat oficial la sfarsitul anului 2015
  • Automobilul francez se bucura de mai multe versiuni de motorizare
  • Clientii pot opta inclusiv pentru un 1.2 TCe de 130 cai putere
Distribuie pe Facebook

Lansata oficial in toamna anului 2015, cea de-a patra generatie a modelului Renault Megane este disponibila la vanzare in mai multe versiuni de motorizare, printre care si o varianta 1.2 TCe 130.

Dupa cum o sugereaza si denumirea ei, optiunea in cauza gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de 1.2 litri, capabila sa produca undeva in jurul a 130 CP.

Cuplul maxim se ridica la 205 Nm (disponibili de la 2.000 rpm), de livrarea valorilor anterior mentionate catre puntea fata ocupandu-se o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Spre deosebire de celelalte versiuni pe benzina, acelasi Renault Megane 1.2 TCe 130 se bucura si de o a doua varianta la nivel de transmisie: un DCT cu sapte rapoarte.

Ei bine, despre cea din urma configuratie este vorba si in urmatorul material video, care testeaza performantele - inclusiv sprintul de la 0 la 100 km/h, compactei franceze.

PS: Asa cum probabil iti amintesti, de o motorizare 1.2 TCe se bucura si modelul Dacia Duster, cu mentiunea ca fisa tehnica anunta in cazul de fata numai 125 CP, dar tot 205 Nm.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2017