N-ai zice ca esti intr-un Range Rover. Luxul si rafinamentul sunt principalele atractii in noul SVAutobiography

N-ai zice ca esti intr-un Range Rover. Luxul si rafinamentul sunt principalele atractii in noul SVAutobiography
  • Land Rover a prezentat noul Range Rover SVAutobiography
  • Urmeaza sa debuteze oficial la Los Angeles
  • Pleaca de la peste 160.000 de lire sterline in Marea Britanie
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a dezvaluit noul Range Rover SVAutobiography inainte de debutul oficial de la Los Angeles. Masina a fost dezvoltat de divizia de lux SVO si este un "sanctuar pentru relaxare."

In urma cu ceva timp, designerul sef de la Land Rover sarea la gatul englezilor de la Bentley spunand despre acestia ca nu au traditie in segmentul SUV-urilor de lux si ca Land Rover ii pregateste un rival celui mai scump SUV al momentului.

Revenind in zilele noastre, acest rival de temut nu a venit inca, insa noul Range Rover SVAutobiography ar putea fi o alternativa destul de buna. Unde mai pui ca britanicii tocmai l-au dezvaluit, inainte de debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Range Rover SVAutobiography

Fiind dezvoltat pe baza Range Rover-ului facelift, exteriorul nu aduce mari schimbari, insa interiorul este cu adevarat partea pe care merita sa insistam. De accesorizarea lui s-au ocupat specialistii diviziei de lux Special Vehicle Operations, care s-au straduit sa creeze un "sanctuar de relaxare," dupa cum bine zic oficialii Land Rover.

In spate, scaunele individuale "Executive Class", cu care ne-am obisnuit deja la limuzinele de lux, sunt atractia principala. Acestea pot fi inclinate destul de mult, au functie de masaj sau incalzire, si ofera pana la 1,2 metri de spatiu pentru picioare. Totodata, atunci cand nu se lasa purtati de imensul SUV de lux, pasagerii din spate pot controla majoritatea functiilor masinii cu ajutorul consolei centrale fixe.

Range Rover SVAutobiography

Tot in spate avem doua masute, display-uri tactile de 10 inch, internet 4G WiFi, un frigider care poate gazdui doua sticle mari de vin, sau patru sticlute de 600 de ml, si nu in ultimul rand, o podea controlata electric pentru portbagaj, care face incarcarea si descarcarea bagajelor mult mai usoara.

Asa cum ii sta bine unui SUV impunator, noul Range Rover SVAutobiography poate fi propulsat fie de o unitate V8 de 5.0 litri, supraalimentata sau de un V8 de 4.4 litri, fie de un agregat plug-in hybrid, in cazul in care proprietarului ii pasa chiar atat de mult de mediul inconjurator.

Desi in partea inferioara a gamei, ansamblul este compus dintr-un motor pe benzina de 2.0 litri, o unitate electrica si un pachet de baterii litiu-ion, si ofera in total 398 de cai putere.

Range Rover SVAutobiography

Toate acestea vin insa pentru un pret deloc mic. Potrivit listei publicate de Land Rover, noul Range Rover SVAutobiography pleaca in Marea Britanie de la 167.850 de lire sterline si poate ajunge pana la 177.030 lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe