Nemtii au inlemnit cand au vazut masina asta. Are interior de lux, dezvolta 370 CP si concureaza cu Seria 3. FOTO

Nemtii au inlemnit cand au vazut masina asta. Are interior de lux, dezvolta 370 CP si concureaza cu Seria 3. FOTO
  • Hyundai a publicat primele detalii si imagini oficiale ale noului Genesis G70
  • Automobilul sud-coreean are un design agresiv la exterior si un interior premium
  • Clientii vor avea la dispozitie trei motorizari turbo cu pana la 370 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani aduce un noul rival pentru Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class. Respectivul model se lauda cu un interior premium si pana la 370 CP sub capota, impachetate intr-un design exterior de top.

La numai o singura zi dupa ce au prezentat in fata publicului larg modelele i30 N si Kona, sud-coreenii de la Hyundai au publicat primele fotografii si informatii oficiale ale celui mai nou produs din gama de lux Genesis.

Poate ca proaspat lansatul G70 a sarit peste salonul ce se desfasoara in prezent la Frankfurt, insa impresionantul sedan de origine asiatica este asteptat sa soseasca in piele si metal la urmatorul eveniment major al industriei auto.

Genesis G70

Genesis G70

Intre timp, precizam ca viitorul rival al trio-ului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class iese in evidenta printr-un design impozant, cu o grila supradimensionata si blocuri optice alungite la nivelul partii frontale.

Aripile bine conturate de creionul stilistilor sud-coreeni si linia pronuntata care atinge stopurile pe LED reprezinta principalele elemente definitorii ale profilului lateral, alaturi de jantele urias in cinci sau mai multe spite duble.

Evacuarea dubla si eleronul integrat in capota portbagajului se numara printre cele mai reprezentative detalii ale partii posterioare, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin materialele de top si tehnologiile de ultima ora adoptate.

Cumparatorii pot opta, de exemplu, pentru piele fina sau perforata, cusaturi contrastante realizate sau nu sub forma de carouri, display tactil de opt inch, instalatie audio cu 15 difuzoare, plus diverse sisteme de siguranta activa.

Genesis G70

Noul Genesis G70 este construit pe aceeasi platforma cu tractiune spate precum modelul Stinger de la Kia si dispune de trei motorizari turbo, dupa cum urmeaza: 2.0 benzina de 255 CP, 2.2 diesel de 202 CP, 3.3 benzina de 370 CP.

Momentan nu exista niciun fel de data cu privire la cutiile de viteze ce vor insoti viitorul rival al trio-ului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, insa se stie deja ca un sistem de tractiune integrala este oferit optional.

Oficialii sud-coreeni au mai tinut sa mentioneze, de asemenea, si ca cea mai rapida versiune poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 4.7 secunde, varianta G70 Sport anuntand inclusiv o viteza maxima de 270 km/h.

Genesis G70

Genesis G70

Genesis G70

Genesis G70

Genesis G70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Genesis G70
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2017