Nemtii au intrat in panica la vederea acestor imagini. Noul rival pentru Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class debuteaza oficial

  • Hyundai prezinta versiunea americana a modelului Genesis G70
  • Automobilul companiei sud-coreene ofera pana la 365 CP sub capota
  • Primele exemplare ajung in showroom-uri din vara acestui an
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri incepand cu vara acestui an, alaturi de un design spectaculos, tehnologii de ultima ora si motorizari turbo cu pana la 365 CP sub capota.

Cu toate ca au mai ramas doar cateva ore pana la startul evenimentului New York International Auto Show 2018, Hyundai a luat decizia de a publica inca de astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului Genesis G70.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, modelul companiei sud-coreene este programat sa ajunga in showroom-urile de peste Ocean incepand cu vara acestui an.

Genesis G70 - Versiunea americana

Genesis G70 - Versiunea americana

Nimeni nu stie inca nimic cu privire la pretul de achizitie, insa cel mai accesibil automobil din oferta diviziei de lux a marcii Hyundai stie cum sa se faca remarcat, indiferent ca vorbim de design-ul interior ori aspectul exterior.

Un alt element principal de atractie in cazul noului Genesis G70 il reprezinta gama variata de motorizari, concurentul sud-coreean al modelelor Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class gazduind sub capota chiar si... 365 CP.

In versiunea de baza, cel mai accesibil automobil din oferta diviziei de lux a marcii Hyundai pune pe tava un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, insotita de o putere maxima de aproximativ 252 CP.

Vesti bune vin si de la nivelul pachetului tehnologic disponibil, noul Genesis G70 anuntand tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, scaune fata cu reglare electrica si memorare a pozitiei, plus numeroase sisteme de siguranta activa.

Cel mai accesibil model din oferta diviziei de lux a Hyundai va fi comercializat in opt nuante pentru caroserie: Victoria Black, Casablanca White, Himalayan Grey, Santiago Silver, Adriatic Blue, Mallorca Blue, Havana Red si Siberian Ice.

Genesis G70 - Versiunea americana

Genesis G70 - Versiunea americana

Genesis G70 - Versiunea americana

Genesis G70 - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Genesis G70 - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2018