Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Preturile pornesc de la doar 12.560 de euro

Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Preturile pornesc de la doar 12.560 de euro
  • Noul Opel Corsa porneste in Romania de la 12.560 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar de 1.2 litri si 75 CP
  • Model este oferit inclusiv intr-o varianta complet electrica
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv geamuri cu actionare electrica pentru locurile fata, jante din otel pe 15 inch, dar si bancheta spate rabatabila sau tempomat.

Anuntata cu surle si trambite la inceputul acestei veri, cea mai noua generatie a subcompactei Opel Corsa este comercializata in Romania la preturi incepand de la doar 12.560 de euro. In echiparea de baza, masina nemtilor vine cu o motorizare de 1.2 litri si 75 de cai putere, cuplata la o cutie manuala in cinci rapoarte.

Dupa cum precizam si anterior, echiparea standard cuprinde inclusiv geamuri cu actionare electrica pentru locurile fata, jante din otel pe 15 inch, dar si bancheta spate rabatabila sau tempomat.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si franarea autonoma de urgenta, oglinzile cu functie de incalzire ori asistenta la pornirea in panta, de exemplu. In schimb, instalatia de aer conditionat este doar optionala si costa 400 de euro, potrivit configuratorului regasit pe site-ul importatorului oficial.

Pe piata din Romania, cea mai noua generatie a subcompactei Opel Corsa mai poate fi comandata si intr-o versiune 1.2 cu 100 sau 130 de cai putere sub capota, in timp ce amatorii de motoare diesel...

... au la dispozitie numai o singura optiune. Vorbim, mai precis, despre o unitate cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.499 de centimetri cubi, care dezvolta undeva in jurul a 100 de cai putere - astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu se realizeaza in mai putin de 10.2 secunde, spun oficialii nemti.

In cazul in care mai era nevoie de precizat, lista cu optiuni de propulsie se incheie cu o varianta complet electrica, ce ar trebui sa parcurga pana la 330 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Noul Opel Corsa

Noul Opel Corsa

Noul Opel Corsa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Opel Corsa
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2019