Nemtii au lansat un nou SUV Coupe pe piata din Romania. Cea mai "slaba" varianta are 272 de CAI sub capota

  • Noul Mercedes GLE Coupe porneste in Romania de la 79.105 euro
  • Versiunea de baza ofera un motor diesel cu 272 CP
  • Cel mai puternic model este un 53 AMG cu propulsie micro-hibrida
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste nota de plata de achitat, ei bine... aceasta urca pana la suma de 99.841 de euro. Fara a lua insa in calcul si costul eventualelor dotari optionale.

La mai putin de trei luni de la prima sa aparitie in public, din cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt, cea mai noua generatie a modelului Mercedes GLE Coupe a fost lansata si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 79.105 euro.

In configuratia de baza, SUV cu alura de Coupe al nemtilor propune un motor diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta undeva in jurul a 272 CP. Livrarea valorilor maxime se face catre ambele punti, prin intermediul unei cutii automate cu noua rapoarte.

Pentru putin peste 7.500 de euro in plus, clientii au la dispozitie o varianta de 330 CP si 700 Nm (fata de 600 Nm) a propulsorului anterior amintit. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza cu aproape o secunda mai repede (5.7 vs 6.6 secunde).

Acelasi Mercedes GLE Coupe de generatie a doua mai este disponibil la vanzare, cel putin pe piata din Romania, si intr-o formula 53 AMG. Oferita in schimbul umei sume minime de 99.841 de euro, masina in cauza vine cu un sistem micro-hibrid si un total de pana la 457 CP sub capota.

Referitor la "continutul" listei cu dotari standard, noul SUV cu alura de Coupe al nemtilor se bucura pana si in configuratia de baza de tapiterie din piele sau jante pe 19 inch. Meniul continua cu faruri MULTIBEAM LED si climatizare automata THERMOTRONIC.

Noul Mercedes GLE Coupe - Poze de la Frankfurt

Noul Mercedes GLE Coupe - Poze de la Frankfurt

Noul Mercedes GLE Coupe - Poze de la Frankfurt

Noul Mercedes GLE Coupe - Poze de la Frankfurt

Noul Mercedes GLE Coupe - Poze de la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Noul Mercedes GLE Coupe - Poze de la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2019