Nemtii au publicat aceste imagini chiar acum. Noul Mercedes CLS se lanseaza saptamana viitoare!

Nemtii au publicat aceste imagini chiar acum. Noul Mercedes CLS se lanseaza saptamana viitoare!
  • Noul Mercedes se lanseaza saptamana viitoare
  • Automobilul german are un bord de E-Class
  • Gama de motorizari ramane pentru moment un mister
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes au publicat in urma cu numai cateva momente primele imagini oficiale ale noului CLS. Premiera mondiala va avea loc chiar la inceputul saptamanii viitoare, la data de 29 noiembrie.

La mai bine de un an de la aparitia primelor informatii pe surse, nemtii de la Mercedes au recunoscut in mod oficial ca lucreaza la o noua generatie a celebrului model CLS.

Ba mai mult de-atat, sefii companiei din Stuttgart au publicat inclusiv doua fotografii ale urmatorului lor coupe in patru usi, una dintre acestea surprinzand o buna parte a panoului de bord.

Un panou de bord care, deloc surprinzator, imprumuta mai multe elemente de la actuala generatie a modelului E-Class, precum ceasurile digitale sau gurile de ventilatie turbionare.

Acum, in ceea ce priveste imaginea cu numarul doi, viitorul Mercedes CLS scoate la inaintare design-ul partii frontale sau, mai corect spus, luminile de zi cu LED-uri stilizate sub forma literei L.

Interventia nemtilor se incheie cu data la care celebrul coupe in patru usi din Stuttgart va fi relansat, si anume 29 noiembrie, in avampremiera Salonului Auto de la Los Angeles.

Tot atunci vom afla cel mai probabil si componenta gamei de motorizari, despre care ultimele zvonuri sugereaza ca nu va mai adopta si o versiune 63 AMG cu motor V8 bi-turbo.

Marile publicatii auto vorbesc despre cum modelul de top s-ar putea numi Mercedes CLS 53 AMG, iar a sa propulsie va fi asigurata de un sistem hibrid cu 430 CP sub capota.

Dupa cum precizam si anterior, absolut tioate detaliile oficiale cu privire urmatoarea generatie a celebrului coupe nemtesc cu patru usi le vom afla exact in noua zile.

Noul Mercedes CLS - Primele poze

Noul Mercedes CLS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2017