Nemtii au publicat acum primele imagini. Fa cunostinta cu noul Audi Q5 facelift

  • Imbunatatiri estetice
  • Singura motorizare disponibila la lansare
  • Il poti achizitionat incepand cu toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Noul Audi Q5 facelift este aici. SUV-ul constructorului din Ingolstadt a primit cateva imbunatatiri exterioare si interioare iar lansarea pe piata este programata pentru toamna acestui an.

Audi Q5 tocmai a primit un bine-meritat facelift. SUV-ul german a crescut cu 19 milimetri in lungime, la 4.68 metri, si a primit cateva imbunatatiri de natura estetica.

Audi Q5 facelift

Spre exemplu, grila Singleframe octogonala a crescut nitel in dimensiuni, la fel si prizele de aer cu forma trapezoidala, luminile de zi au semnatura noua, pragurile laterale sunt si ele putin restilizate, difuzorul de aer are cateva insertii noi iar stopurile pot fi comandate, optional, cu tehnologie OLED.

Audi Q5 facelift

Acestea din urma vor fi mai dinamice ca oricand, cu semnaturi luminoase diferite pentru functiile Coming Home sau Leaving Home dar si la selectarea modului de condus Dynamic. Mai mult decat atat, stopurile noului Q5 facelift vor avea o functie de proximitate.

Ce inseamna asta? Toate elementele stopurilor se aprind atunci cand un vehicul se apropie la mai putin de doi metri si masina stationeaza.

Audi Q5 facelift

Clientii vor avea la dispozitie doua pachete exterioare - Advance Line si S Line - dar si 12 nuante din care sa aleaga, inclusiv doua noi: District Green si Ultra Blue.

Audi Q5 facelift

Pentru interior, producatorul din Ingolstadt a pregatit trei linii de echipare (Base, Design Selection si S Line), instrumentar de bord cu display de 10.1 inch in standard (12.3 inch optional) sau sistemul de infotainment MIB 3, cu o putere de calcul de 10 ori mai mare decat a versiunii anterioare MIB 2.

Audi Q5 facelift

Tot in habitaclu avem o bancheta spate care culiseaza iar unghiul de inclinare al spatarelor va putea fi modificat. In ciuda acestor modificari, volumul de incarcare al portbagajului ramane neschimbat: 550 litri cu toate scaunele in pozitie normala sau 1.550 de litri cu ele rabatate.

Audi Q5 facelift

La lansare, Audi Q5 facelift va fi disponibil cu o singura motorizare diesel. Versiunea Q5 40 TDI este echipata cu un propulsor de 2.0 litri care dezvolta 204 CP si 400 Nm si vine alaturi de un sistem mild-hybrid la 12V, transmisie automata cu sapte trepte si tractiune integrala quattro.

Audi Q5 facelift

Audi declara un consum de combustibil cu pana la 0.3 litri/100 de km mai mic decat actualul Q5 40 TDI iar, pentru emisii reduse, unitatea are sistem dublu de tratare a gazelor de esapament cu solutie pe baza de uree.

Audi Q5 facelift

In ceea ce priveste performantele avem asa: 0-100 km/h in 7.6 secunde si o viteza maxima de 222 km/h.

Ulterior isi vor face aparitia in gama doua versiuni noi ale agregatului diesel de 2.0 litri, un 3.0 litri TDI, doua motoare pe benzina de 2.0 litri dar si variante plug-in hybrid.

Audi Q5 facelift

Pe partea de sisteme de siguranta, Q5 facelift vine in standard cu pachetul Pre sense City insa pe lista de optionale regasim inclusiv Turn Assist, Collision Avoidance Assist, Exit Warning System sau Adaptive Cruise Assist.

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift porneste in Germania de la 48.700 de euro si poate fi comandat si intr-o versiune speciala de lansare Edition One.

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Audi Q5 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Audi Q5 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2020