Nemtii au publicat acum toate detaliile. Noua generatie porneste de la 13.990 de euro

Nemtii au publicat acum toate detaliile. Noua generatie porneste de la 13.990 de euro
  • Opel dezvaluie oficial noua generatie Corsa
  • Preturile pornesc de la 13.990 de euro
  • Este oferit inclusiv un model electric
Distribuie pe Facebook

Clientii au de ales intre patru versiuni diferite pe benzina si motorina, carora li se alatura - in premiera absoluta - o varianta complet electrica.

Sfarsitul primei luni de vara marcheaza debutul unei noi generatii a subcompactei Opel Corsa, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Ford Fiesta, Renault Clio sau Volkswagen Polo avand inclusiv un pret de vanzare.

Pe piata din Germania, nota minima de achitat se apropie de 14.000 de euro, suma in schimbul careia clientul este nevoit sa se multumeasca cu o motorizare aspirata de 1.2 litri si 75 CP. Aceasta lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte.

Urmeaza pe lista doua unitati turbo de 1.2 litri si 100 sau 130 de cai putere, insotite - fie standard, fie in mod optional, de o transmisie automata cu opt trepte de viteza. Singura unitate diesel disponibila vine cu o capacitate de 1.5 litri si 102 CP.

Construita la randul ei pe o platforma cu tractiune fata, cea de-a sasea generatie a subcompactei Opel Corsa cantareste doar 980 de kilograme in versiunea de baza (fara sofer), fiind astfel cu 108 kg mai usoara decat modelul pe care il inlocuieste.

La o lungime de 4.06 metri, masina proiectata pentru a continua lupta cu Ford Fiesta, Renault Clio si Volkswagen Polo poate fi confundata cu varianta anterioara (E), insa inaltimea mai joasa cu aproape 50 de milimetri promite sa faca diferenta.

Din punct de vedere tehnologic, vestile sunt la fel de imbucuratoare ca intotdeauna, printre dotarile pe care clientii le vor putea bifa numarandu-se chiar si blocurile optice cu matrice de LED-uri IntelliLux LED sau... scaune cu masaj.

O alta noutate absoluta o reprezinta modelul Opel Corsa-e, prezentat anterior. In aceasta configuratie, subcompacta germana mizeaza pe un motor de 136 CP care, impreuna cu bateria de 50 kWh, asigura o autonomie de pana la 330 de kilometri.

Noul Opel Corsa

Noul Opel Corsa

Noul Opel Corsa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Opel Corsa
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2019