Nemtii de la Audi au scos pe strazi noul A8. L-au lasat sa se conduca de unul singur si au filmat TOTUL

Nemtii de la Audi au scos pe strazi noul A8. L-au lasat sa se conduca de unul singur si au filmat TOTUL
  • Noul Audi A8 este primul model de serie din lume cu un sistem de rulare autonoma de nivel trei
  • Automobilul german se conduce de unul singur la viteze de pana la 60 de kilometri pe ora
  • Pentru ca soferul sa poata activa AI Traffic Jam Pilot este necesara indeplinirea anumitor conditii
Distribuie pe Facebook

Potrivit nemtilor de la Audi, noul A8 este primul automobil din lume echipat cu un sistem de rulare autonoma de nivel trei. Ce inseamna aceasta afirmatie in lumea reala, ei bine... ramane sa aflam chiar din urmatorul material video.

Audi a lansat la mijlocul acestei veri o noua generatie a modelului A8. Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 90.600 euro, limuzina germana impresioneaza in special prin tehnologiile incorporate la bord.

In centrul atentiei se afla sistemul de rulare autonoma de nivel trei, o premiera absoluta pentru automobilele de serie. Sau cel putin asa sustin oficialii companiei din Ingolstadt, care au si pus de curand aceasta dotare la treaba.

Pentru a functiona insa, este necesar ca masina sa se afle intr-un ambuteiaj, pe o autostrada bine marcata. De asemenea, mai spune Audi, tehnologia AI Traffic Jam Pilot lucreaza pana la viteze maxime de 60 kilometri pe ora.

Dar indeajuns cu teoria si sa trecem direct la proba practica. Iata cum se descurca in trafic noul A8, primul automobil de serie cu sistem de rulare autonoma de nivel trei, atunci cand soferul il lasa de 'capul' lui:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2017