Nemtii de la BMW au pierdut elementul surpriza. Primele imagini cu noul X5 au aparut pe internet

Nemtii de la BMW au pierdut elementul surpriza. Primele imagini cu noul X5 au aparut pe internet
  • Primele imagini cu noul X5 au aparut pe internet
  • Dezvoltat pe aceeasi arhitectura CLAR ca si Seria 7
  • Ar putea fi lansat in octombrie la Paris
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu cea de-a patra generatie a SUV-ului X5 au fost postate pe internet. Cele mai multe voci sustin ca avem de-a face cu imagini reale si ca modelul bavarezilor este asteptat sa debuteze oficial in luna octombrie la Paris.

Dupa noul X2, constructorul bavarez de automobile este asteptat sa lanseze in viitorul nu foarte indepartat noua generatie a SUV-ului X5. Prototipurile s-au tot perindat, acoperite de camuflaj, prin fata aparatelor de fotografiat insa acum, un site din Rusia a postat doua imagini reale (din cate se pare) cu modelul german in toata splendoarea lui.

Acestea arata ca echipa de creatie de la BMW nu a riscat foarte mult si ca designul noului X5 este doar o evolutie a modelului actual. SUV-ul imprumuta cateva elemente estetice de la fratele mai mic X3 si de la viitorul varf de gama X7, iar partea frontala este fara indoiala dominata de grila supradimensionata a radiatorului.

2019 BMW X5

In spate, singura modificare notabila este forma stopurilor, care trebuie sa fim sinceri, nu te prea duce cu gandul la un BMW.

Din punct de vedere tehnic, cea de-a patra generatie X5 este dezvoltata pe aceeasi platforma modulara CLAR ca si nava amiral Seria 7. Asta inseamna ca a crescut putin in dimensiuni in comparatie cu iteratia actuala, astfel ca pasagerii vor avea mai mult spatiu, suspensia a fost imbunatatita si este acum mai confortabila ca oricand, iar masa totala se spune ca ar fi scazut cu pana la 200 de kilograme.

Asa cum era de asteptat, noul BMW X5 imprumuta gama de motorizari de la sedanul de clasa mare Seria 5. Clientii vor putea opta asadar pentru propulsoare turbo pe benzina cu patru (2.0 litri), sase (3.0 litri) sau 8 cilindri (4.4 litri), dar si pentru unitatile diesel de 3.0 litri.

2019 BMW X5

Varful de gama va fi ca si pana acum versiunea de performanta X5 M care va ascunde sub capota unitatea twin-turbo de 4.4 litri de sub capota noului M5. In cazul sedanului, motorul dezvolta 600 de cai putere pe care ii transmite ambelor punti.

Momentul lansarii oficiale este deocamdata necunoscut, insa toata lumea se asteapta sa facem cunostinta cu noul BMW X5 in luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2018