Nemtii de la BMW vor lansa mai multe modele de performanta cu indicativul CS

Nemtii de la BMW vor lansa mai multe modele de performanta cu indicativul CS
  • Nemtii au inregistrat mai multe cereri de patent
  • Acestea prevestesc o noua gama de modele performante care vor folosi indicativul CS
  • Primul model ar urma sa fie M2 CS, urmat apoi de M4 CS
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile pregateste lansarea mai multor modele de performanta, care se vor situa in gama deasupra versiunilor "normale" M. In acest sens, nemtii au facut deja primul pas.

Modelele dezvoltate de divizia M a bavarezilor de la BMW sunt printre cele mai dorite masini sport din lume. Fie ca vorbim de M3, M4, sau chiar de micutul M2, despre care Jeremy Clarkson spunea ca este cel mai bun produs M (pentru cei care nu ati vazut inca primul episod din The Grand Tour, ne cerem scuze pentru spoiler), acestea sunt intotdeauna modelele de batut.

Prototip BMW M4 CS

Ei bine, gama actuala de performanta se va mari in viitor, deoarece nemtii de la BMW tocmai au inregistrat mai multe cereri de patent la Organizatia Mondiala de Proprietate Intelectuala, pentru mai multe denumiri de modele, incepand cu M2 CS si terminand cu M8 CS.

Prototip BMW M4 CSPrototip BMW M4 CS

Motivele exacte raman inca necunoscute, insa potrivit celor de la Auto Guide, bavarezii pregatesc mai multe variante hardcore ale modelelor actuale, care sa se situeze in gama deasupra versiunilor "obisnuite" M.

Prototip BMW M4 CS

Primul model din aceasta familie ar urma sa fie M2-ul CS, prevestit de prototipul surprins cu ceva timp in timp ce era pe Nurburgring. Chiar daca avea unele elemente camuflate, s-au putut observa mai multe elemente aerodinamice, iar unele voci sustin ca sub capota s-ar afla o versiune imbunatatita a propulsorului de 3.0 litri twin-turbo, care va dezvolta aproximativ 400 de cai putere.

Prototip BMW M4 CS

Acesta ar putea fi urmat de M4-le CS, spionat si el acum ceva vreme. La fel ca si M2-ul, acesta era camuflat, insa ascundea mai multe componente imprumutate de la M4-le GTS. Vorbim aici despre un splitter in partea din fata, o capota mult mai sculptata si o aripa spate discreta.

Prototip BMW M4 CS

Totodata, aceste cereri de patent confirma intr-un fel readucerea in lumina reflectoarelor a unei Serii 8, si implicit a unei variante M8, atat de asteptata de fanii marcii bavareze.

Prototip BMW M4 CS

Prototip BMW M4 CS

Prototip BMW M4 CS

Prototip BMW M4 CS

Prototip BMW M4 CS

Prototip BMW M4 CS

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Prototip BMW M4 CS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2016