Nemtii de la Opel au anuntat preturile pentru Insignia Grand Sport si Sports Tourer

  • Au fost anuntate preturile pentru Insignia Grand Sport si Sports Tourer
  • Acesta va debuta maine pe piata din Germania
  • Gama de propulsoare va fi una variata
Distribuie pe Facebook

Opel-ul Insignia Grand Sport si Sports Tourer se pregateste sa debuteze pe piata locala din Germania. Cu aceasta ocazie, constructorul din Russelheim a dat publicitatii preturile de pornire ale celor doua modele.

Ziua de vineri se va dovedi extrem de importanta pentru nemtii de la Opel, deoarece vor lansa noile Insignia Grand Sport si Sports Tourer pe piata locala din Germania. Totodata au fost anuntate si preturile de baza ale celor doua modele, insa brand-ul din Russelheim a decis ca restul informatiilor dar si performantele detaliate sa ramana deocamdata secrete.

Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer

Modelul nemtilor este adresat unui numar mare de clienti si este conceput ca un model global. Acesta va fi vandut pe mai multe piete, inclusiv in Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii, unde va fi cunoscut sub diferite denumiri: Vauxhall, Holden Commodore sau Buick Regal.

Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer

Pe Batranul Continent, noile Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer vor veni impreuna cu o gama variata de motorizari. Propulsorul de baza va fi reprezentatat de noua unitate de 1.5 litri disponibila in doua configuratii de putere (138 si 163 de cai putere), care potrivit nemtilor, consuma cu 3% mai putin decat actualul propulsor turbo de 1.6 litri.

Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer

Ca varf de gama regasim motorul de 2.0 litri, capabil de 256 de cai putere si 400 Nm cuplu, disponibil impreuna cu o transmisie automata cu 8 rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer

Fanii motoarelor diesel vor putea opta pentru un agregat de 1.6 litri cu 108 sau 134 de cai putere si transmisie manuala cu 6 trepte, sau un propulsor de 2.0 litri capabil de 168 de cai putere.

Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer

Pentru piata din Germania, Opel Insignia Grand Sport are un pret de pornire de 25.940 de euro, iar Sports Tourer pleaca de la 26.940 de euro. Preturile pentru celelalte niveluri de dotari vor fi cel mai probabil anuntate maine.

Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Insignia Grand Sport si Sports Tourer
mai multe