Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 2008 Facelift, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 2008 Facelift, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 2008 Facelift, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si o varianta 100% electrica. Capabila sa parcurga peste 400 de kilometri cu numai o singura incarcare a bateriei din echipare.

Anuntata acum mai bine de zece saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui mai, cea mai recenta iteratie a francezului Peugeot 2008 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte de sfarsitul anului 2023, mult anticipata versiune imbunatatita a celebrului produs de segment B, ce concureaza impotriva unor rivali precum T-Cross, se remarca, la exterior, in special prin design-ul complet redesenat, mai atragator ca oricand, al partii frontale, insa nici stopurile restilizate ori noile jante din aliaj nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic.

Nota de plata a respectivului SUV nu reprezinta - la momentul actual, decat o mare necunoscuta, insa acesta a mai pregatit, dupa cate se precizeaza si in comunicatul pus la dispozitia presei, un set de doua display-uri color, o instalatie de climatizare cu reglare automata, un volan multifunctional, detalii realizate din Alcantara. Daca vine vorba - in schimb, despre gama de motorizari, persoanele dornice sa cumpere un astfel de exemplar vor avea de ales intre un benzinar cu capacitatea de doar 1.2 litri, oferit in mai multe configuratii, o unitate diesel de 1.499 de centimetri cubi, cu 130 CP, si un motor electric de 156 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe