Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 208 Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 208 Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 208 Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si o savoare 100% electrica. Capabila sa parcurga pana la 400 de kilometri cu doar o singura incarcare a bateriei.

Anuntata in urma cu aproximativ patru saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui iulie, mult anticipata varianta imbunatatita a celebrului Peugeot 208 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si - totodata, in showroomuri, pana la sfarsitul anului curent, cea mai recenta iteratie a popularului produs din Hexagon, ce concureaza impotriva unor rivali precum Polo, se remarca, la exterior, in special prin designul complet redesenat, mai spectaculos ca oricand, al partii frontale, insa nici stopurile restilizate sau noile jante din aliaj nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Nota de plata a respectivului automobil nu reprezinta, la momentul actual, decat o mare necunoscuta, insa acesta se mai poate lauda - conform unui comunicat pus la dispozitia presei, si cu un set de doua displayuri color, cu o instalatie de climatizare automata, un volan multifunctional, acompaniat de un numar de doua spite, lumini ambientale, detalii realizate din Alcantara etc. Daca vine vorba - in schimb, despre gama de motorizari, persoanele dornice sa achizitioneze un astfel de exemplar vor avea de ales intre un propulsor cu capacitatea de 1.199 de centimetri cubi, oferit in mai multe configuratii, si o unitate electrica de 156 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2023