Nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta. Uite aici cat va costa ea in Romania!

Nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta. Uite aici cat va costa ea in Romania!
  • Noul Mercedes GLB porneste in Romania de la 36.675 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar turbo de 163 CP
  • Cel mai ieftin diesel costa putin peste suma de 37.700 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota versiunii de baza, clientii vor descoperi un benzinar turbo de 1.3 litri, cuplat la o cutie automata cu sapte trepte de viteza.

Anuntat in urma cu mai bine de doua luni, chiar la inceputul acestei veri, primul Mercedes GLB din istorie poate fi comandat acum si pe piata din Romania. Potrivit configuratorului oficial, preturile de vanzare pornesc de la 36.675 de euro.

In versiunea de baza, comercializata sub indicativul GLB 200, masina nemteasca propune un benzinar 1.3 turbo, de 163 CP, cu o cutie DCT in sapte rapoarte.

Mercedes GLB

Mercedes GLB

Echiparea standard cuprinde inclusiv climatizare automata THERMATIC si jante din aliaj cu diamentrul pe 17 inch. Fara costuri suplimentare sunt insa oferite si sistemul de infotaiment MBUX sau camera pentru marsarier, de exemplu.

Pentru fanii propulsoarelor diesel, primul Mercedes GLB din istorie a pregatit patru variante diferite, cea mai ieftina dintre acestea plecand de la 37.723 de euro.

In configuratia GLB 180 d, masina nemteasca vine cu un motor de 116 cai putere si o cutie DCT in opt trepte. Potrivit configuratorului oficial, consumul mediu de carburant variaza intre 5.5 si 6.1 litri de motorina la 100 de kilometri.

Daca mai era nevoie de precizat, cumparatorii vor avea la dispozitie si trei versiuni cu tractiune integrala in standard, care pleaca de la suma de 41.412 euro.

Pentru clientii care pun accentul in special pe performanta, primul Mercedes GLB din istorie ofera momentan un benzinar 2.0 turbo cu "doar" 224 CP. Multumita sistemului 4Matic, prima suta soseste insa dupa mai putin de sapte secunde.

Asa cum era de asteptat, varianta GLB 250 are si un pret pe masura specificatiilor sale de ordin tehnic: aproape 48.500 de euro, far echipamente optionale.

Mercedes GLB

Mercedes GLB

Mercedes GLB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes GLB
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2019