Nemtii pot rasufla usurati. Masina care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class iese din productia de serie

Nemtii pot rasufla usurati. Masina care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class iese din productia de serie
  • Masina care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class iese din productia de serie
  • Inainte insa de a deveni istorie, Lexus GS primeste o noua si, totodata, ultima editie speciala
  • Versiunea Eternal Touring se bucura inclusiv de jante pe 19" si tapiterie din piele, plus alcantara
Distribuie pe Facebook

Cum arata ultima editie speciala a celebrei berline de clasa mare, dar si ce aduce aceasta in plus comparativ cu versiunea standard... ei bine, aflam chiar din randurile urmatoare.

Dupa aproape trei decenii de activitate si patru generatii diferite, masina care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class este pe cale sa paraseasca definitiv linia de productie. Inainte insa de a deveni istorie, celebra berlina de clasa mare vanduta in lume sub numele de Lexus GS primeste o noua si, totodata, ultima editie speciala.

Lexus GS Eternal Touring

Oferita exclusiv pe piata din Japonia, alaturi de indicativul Eternal Touring, aceasta se remarca - cel putin la exterior - prin mai multe elemente finisate in negru, grila frontala de dimensiuni generoase ori jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch si design in cinci spite duble fiind doar inceputul.

Numeroase priviri vor atrage, de asemenea, si etrierele vopsite intr-o nuanta contrastanta de portocaliu, seria atractiilor principale continuand cu combinatia de piele si Alcantara de la interior. Acolo unde pasagerii vor descoperi inclusiv ornamente realizate din fibra de carbon si scaune fata cu actionare electrica, plus functii de incalzire si ventilatie.

Intr-un final, noul Lexus GS Eternal Touring se mai poate lauda si cu faruri Full LED ori asistenta pentru unghiul mort (BSM), in timp ce meniul tehnic cuprinde aceleasi benzinare in patru sau sase cilindri, cu sau fara un motor electric in dotare, pe care le cunoastem de la versiunea standard.

Lexus GS Eternal Touring

Lexus GS Eternal Touring

Lexus GS Eternal Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lexus GS Eternal Touring
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2020