Nemtii se bucura ca nu-l aduc in Europa. Asa arata cel mai nou rival de la Lexus pentru Seria 5 si A6

Nemtii se bucura ca nu-l aduc in Europa. Asa arata cel mai nou rival de la Lexus pentru Seria 5 si A6
  • Noul Lexus ES debuteaza saptamana viitoare la Beijing
  • Niponii au publicat un teaser care tradeaza detaliile exterioare
  • Majoritatea sunt imprumutate de la nava amiral LS
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Lexus au publicat inca un teaser care tradeaza cateva dintre detaliile exterioare ale noii generatii ES. Sedanul care rivalizeaza cu Mercedes E-Class, Audi A6 sau BMW Seria 5 va debuta oficial saptamana viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Lexus-ul ES, ajuns deja la a sasea generatie, este un model necunoscut pentru europeni (aici, locul sau este luat de GS) insa in Statele Unite ale Americii acesta este cel mai bine vandut sedan Lexus de peste 15 ani.

Actuala generatie Lexus ES

Brand-ul japonez il pozitioneaza in asa-numitul segment "Comfort Luxury" astfel ca cei mai de temut rivali ai sai sunt Mercedes E-Class, Audi A6 sau BMW Seria 5. Modelul nipon este pregatit sa le fure acestora si mai multi clienti, avand in vedere ca intr-o saptamana vom face cunostinta cu o noua iteratie ES.

Actuala generatie Lexus ES

Debutul este pregatit pentru Salonul Auto de la Beijing, astfel ca Lexus a publicat cu putin timp in urma inca un teaser care tradeaza cateva detalii de la exterior.

Nu este nicio surpriza ca majoritatea sunt imprumutate de la nava amiral LS, inclusiv grila fata supradimensionata sau forma blocurilor optice si a prizelor de aer. Din lateral se poate observa ca ampatamentul a crescut putin, astfel ca pasagerii din spate in special se vor bucura de mai mult spatiu pentru picioare.

Actuala generatie Lexus ES

Teaserul de mai jos nu dezvaluie foarte mult din partea dorsala, insa este de ajuns pentru a vedea o aripa spate ceva mai proeminenta, un design familiar pentru stopuri si cateva ornamente cromate care ii dau noului Lexus ES un aer mai rafinat.

Actuala generatie Lexus ES

Oficialii brandului japonez au avut grija ca interiorul sa ramana un mister, insa nu am fi surprinsi ca si aici sa regasim cateva echipamente si detalii imprumutate de la limuzina LS. Vom sti sigur peste o saptamana, atunci cand noua generatie a sedanului nipon va fi lansata la Beijing.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2018