Nicio masina nu scapa de tehnologizare. Ce s-ar putea intampla cu legendarul Ford Mustang

Nicio masina nu scapa de tehnologizare. Ce s-ar putea intampla cu legendarul Ford Mustang
  • Urmatoarea generatie a legendarului Ford Mustang este asteptata sa debuteze la inceputul decadei viitoare
  • Noul model ar putea primi atat o versiune cu tractiune integrala, cat si o varianta 100% electrica
  • Compania americana a confirmat anterior lansarea unui sistem de propulsie hibrid cu performanta de V8
Distribuie pe Facebook

Ford are planuri marete pentru cea mai vanduta masina sport din ultimii ani, in speta legendarul Mustang. Printre acestea s-ar numara inclusiv doua versiuni cu propulsie alternativa.

Mai multe informatii interesante cu privire la viitorul legendarului Ford Mustang au ajuns saptamana aceasta in presa de peste Ocean. Potrivit publicatiei The Detroit Bureau, urmatoarea generatie a celei mai vandute masini sport din ultimii trei ani ar putea fi lansata la inceputul decadei 2020.

Si chiar daca nu este nimic oficial la momentul de fata, americanii sugereaza ca exista o oarecare posibilitate ca respectivul automobil sa primeasca inclusiv... o versiune complet electrica. Nici o varianta echipata cu tractiune integrala nu ar fi scoasa din discutie, conform sursei anterior mentionate.

Ce este drept, ultima teorie are o oarecare logica in spate. Principalul rival al legendarului Ford Mustang, modelul Dodge Challenger este disponibil la vanzare si intr-o configuratie AWD inca din 2017, la preturi care pornesc de la 33.995 de dolari - dupa cum putem vedea pe siteul companiei.

Revenind la partea cu versiunea complet electrica, doar timpul ne poate spune daca jurnalistii publicatiei The Detroit Bureau au avut sau nu dreptate. Cert este ca producatorul american a anuntat deja o varianta cu propulsie alternativa pentru cea mai vanduta masina sport din ultimii trei ani.

Daca este sa dam crezare zvonurilor, primul Mustang hibrid din istoria de peste cinci decade a modelului va ajunge in showroom-uri in urmatoarele 18 luni. Acesta va oferi performante demne de un motor V8, dar cu mult mai mult cuplu la turatii joase, spunea anterior unul dintre oficialii Ford.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim si generatia actuala a legendarului muscle car de peste Ocean se bucura de mai multe tehnologii de ultima ora. Inclusiv faruri Full-LED, instrumente de bord digitale, cutie automata cu zece rapoarte si chiar anumite sisteme de siguranta activa, daca iti vine sa crezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2018