Nissan 370Z NISMO Facelift: Un nou design, o noua transmisie, plus alte surprize

Nissan 370Z NISMO Facelift: Un nou design, o noua transmisie, plus alte surprize
  • Nissan a prezentat oficial noul 370Z NISMO Facelift
  • Modelul se bucura de numeroase modificari de ordin estetic
  • Clientii pot opta acum si pentru o cutie automata
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu a trecut mai mult de un an de la ultimul sau facelift, actualul Nissan 370Z NISMO a fost trecut din nou printr-un program de imbunatatire tehnica si estetica operat de catre specialistii diviziei de Motorsport a constructorului japonez de automobile.

Mai agresiv ca oricand, noul Nissan 370Z NISMO model 2015 propune o parte frontala complet regandita, ce aduce in prin plan - pentru prima oara, atat o serie aditionala de prize de aer, cat si un set de lumini de zi pe baza de tehnologie LED. De asemenea, capota motorului a primit si ea mici retusuri, senzatia de sportivitate fiind completata de farurile accesorizate cu o tenta fumurie.

In ceea ce priveste profilul lateral, aripile proeminente ce ascund jante forjate pe 19 inci si pragurile caracterizate de un aspect dinamic reprezinta cuvintele cheie intalnite aici, in timp ce partea posterioara a coupe-ului sport japonez se poate lauda acum in special cu eleronul sau supradimensionat, integrat in linia portbagajului.

Nissan 370Z NISMO FaceliftNissan 370Z NISMO Facelift

Nissan 370Z NISMO Facelift

Nu va fi trecut insa cu vederea nici spoilerul restilizat, scos in evidenta atat de prizele de aer crescute in dimensiuni, cat si de difuzorul atent sculptat, oferit in compania unei evacuari duble, ce se incheie cu tips-uri rotunde, remarcabile si ele tot din punctul de vedere al dimensiunilor.

Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor descoperi un echilibru aproape perfect intre performanta si tehnologie. Intr-o alta ordine de idei, lista cu surprize propusa de noul Nissan 370Z NISMO model 2015 la nivel de cockpit include, printre altele, si insertii de piele neagra, accente de alcantara de culoare rosie, volan in trei spite, scaune sport marca Recaro sau sistem de infotainment cu ecran de sapte inci, navigatie prin GPS, camera pentru marsarier si audio Bose.

Referitor la aspectul tehnic, nu multe s-au schimbat aici, motorizarea aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.7 litri dezvoltand in continuare 350 cai putere, de exemplu. Mai mult de-atat, o cutie manuala cu sase trepte de viteza si un diferential cu alunecare limitata sunt oferite si acum in echiparea standard, clientii avand insa pentru prima oara la dispozitie - in mod optional, o transmisie automata cu sapte rapoarte, o alta "surpriza" - asta daca poate fi numita in acest fel, fiind reprezentata de suspensia sport revizuita.

Nissan 370Z NISMO Facelift

Nissan 370Z NISMO FaceliftNissan 370Z NISMO Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Nissan 370Z NISMO Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2014