Nissan improspateaza modelul Qashqai cu noua versiune speciala Black Edition

Nissan improspateaza modelul Qashqai cu noua versiune speciala Black Edition
  • Nissan a lansat editia speciala Qashqai Black Edition
  • Lista de modificari include elemente estetice distinctive si dotari de ultima generatie
  • Masina este disponibila cu doua optiuni de motoare diesel
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez Nissan tocmai a lansat noua versiune Black Edition pentru modelul Qashqai din care va construi 3360 de exemplare.

La 2 ani si jumatate de cand este prezent pe piata auto in actuala configuratie, niponii de la Nissan s-au gandit sa ii ofere un nou look modelului Qashqai, asa ca au scormonit prin laboratoare si s-a nascut Black Edition.

Nissan Qashqai Black Edition

Editia speciala este bazata pe versiunea de echipare de top Tekna si vine cu elemente estetice distinctive si dotari de ultima generatie. Cei 3360 de norocosi care vor reusi sa puna mana pe aceasta varianta a Qashqai-ului, vor iesi in evidenta cu plafonul panoramic retractabil, jante negre de aliaj Ibiscus de 19 inch sau praguri inscriptionate cu numele editiei.

Daca doriti un asemenea model dar va sperie culoarea Pearlescent Black Metallic, nu disperati, deoarece veti putea comanda masina si in varianta Pearl White.

Nissan Qashqai Black Edition

Lista de dotari continua cu tapiteria din piele, popularele faruri LED, sistem de asistenta la parcare cu vedere 360 de grade si sistemul multimedia NissanConnect.

Pe langa acestea, constructorul japonez de automobile a dotat aceasta editie speciala a modelului Qashqai cu pachetul de siguranta Nissan Safety Shield. Acesta include sisteme active si pasive de asistenta a soferului precum frana automata, asistent de unghi mort sau asistent la parasirea benzii de rulare.

Nissan Qashqai Black Edition

In ceea ce priveste propulsoarele, Nissan Qashqai Black Edition vine cu doua motorizari diesel, de 1.5 litri si 110 cai putere si de 1.6 litri si 130 de cai putere. Acestea vor livra puterea rotilor prin transmisia manuala in 6 trepte, cu tractiune 4x2 sau 4x4, sau prin intermediul unei cutii automate X-Tronic cu tractiune exclusiv 4x2.

Distribuie pe Facebook
mai multe