Nissan lanseaza noul X-Trail facelift in Romania. De la cat porneste rivalul lui Kodiaq si Tiguan Allspace

Nissan lanseaza noul X-Trail facelift in Romania. De la cat porneste rivalul lui Kodiaq si Tiguan Allspace
  • Nissan X-Trail facelift a ajuns si in Romania
  • Este disponibil in patru niveluri de echipare
  • Clientii pot opta pentru trei motorizari
Distribuie pe Facebook

Nissan X-Trail facelift a ajuns si pe piata din Romania, acolo unde rivalizeaza cu Skoda Kodiaq, Volkswagen Tiguan Allspace, Peugeot 5008, Renault Koleos sau Hyundai Santa Fe. Clientii pot opta pentru o motorizare pe benzina si doua diesel-uri.

SUV-urile de clasa medie se bucura de o popularitate destul de mare in Romania, iar de azi incolo clientii au inca un model pe care sa-l ia in considerare atunci cand vor sa-si achizitioneze o masina noua.

Este vorba despre Nissan X-Trail facelift, lansat anul trecut cu cateva imbuntatiri tehnice si estetice minore. Printre acestea se numara o grila V-Motion, blocuri de lumini cu LED restilizate sau patru nuante noi pentru caroserie, inclusiv Orange Pearl. Partea buna este ca noul X-Trail poate fi comandat fie in versiuni cu 5 locuri, fie cu sapte.

Nissan X-Trail facelift

La noi in tara, modelul niponilor este disponibil in patru niveluri de echipare (Visia, Acenta, N-Connecta sau varful de gama Tekna), iar clientii au la dispozitie trei motorizari din care pot alege. Fanii unitatilor pe benzina au o singura varianta turbo de 1.6 litri DiG-T, cu 163 de cai si 240 Nm cuplu, care vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte si tractiune pe puntea fata.

Nissan X-Trail facelift

Oferta pentru amatorii de diesel-uri este putin mai diversificata, in sensul ca pot alege fie un agregat de 1.6 litri dCi de 130 de cai si 320 Nm cuplu (tractiune integrala optionala si transmisie CVT), fie unitatea de 2.0 litri dCi, cu 177 de cai putere si 380 Nm cuplu. Aceasta din urma ofera exclusiv o tractiune integrala, iar transmisia poate fi una manuala sau automata CVT (xTronic).

Nissan X-Trail facelift

Cel mai accesibil Nissan X-Trail facelift vine cu motorul pe benzina si nivelul de echipare Acenta si costa la noi in tara de la 25.520 de euro in sus. Cel mai ieftin diesel, cu motor de 1.6 litri si nivel de echipare Visia pleaca de la 26.290 de euro.

Nissan X-Trail facelift

Daca nu ai un buget in care sa te incadrezi si vrei cel mai bine echipat X-Trail, adica diesel-ul cu motor de 2.0 litri, transmisie CVT, tractiune 4x4 si nivelul de echipare Tekna, pregateste-te sa scoti din buzunare de la 38.490 de euro in sus.

Nissan X-Trail facelift

Ca tot am pomenit atat de nivelurile de echipare, hai sa vedem ce aduce fiecare. Primele doua, adica Visia si Acenta includ aer conditionat automat pe doua zone, senzori de parcare fata si spate, faruri cu aprindere automata, volan si schimbator de viteze imbracate in piele sau pachetul Nissan Safety Shield.

Nissan X-Trail facelift

Acesta din urma include sisteme precum asistenta pentru lumini faza lunga, recunoastere indicatoare rutiere, avertizare pentru parasirea involuntara a benzii sau sistem de franare de urgenta cu recunoasterea pietonilor.

Nissan X-Trail facelift

Nivelul N-Connecta aduce jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, plafon panoramic, pachetul Nissan Safety Shield Plus (avertizare unghi mort, sistem de asistenta la parcare), Intelligent Around View Monitor sau NissanConnect cu ecran touch color de 7 inch, 6 boxe si port USB.

Nissan X-Trail facelift

Varful de gama X-Trail Tekna propune in plus blocuri de lumini optice cu LED, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, tapiterie din piele, scaune fata si spate incalzite, volan incalzit si nu in ultimul rand, sistem audio Bose.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Nissan X-Trail facelift
mai multe