Nissan lanseaza o versiune speciala Navara cu nume ciudat: Trek-1°

Nissan lanseaza o versiune speciala Navara cu nume ciudat: Trek-1°
  • Nissan a lansat o versiune speciala Navara
  • Aceasta a fost botezata Trek-1°
  • Poate fi deja comandata in Belgia si va fi disponibila si in alte tari europene
Distribuie pe Facebook

Nissan a prezentat in cadrul Salonului Auto care se desfasoara zilele acestea la Bruxelles o versiune speciala a pick-upului Navara. Aceasta a fost botezata Trek-1° si va fi construita in 1.500 de exemplare.

Chiar daca Salonul Auto de la Bruxelles nu se regaseste printre cele mai prestigioase evenimente de acest fel precum cel de la Detroit, Paris sau Geneva, nu inseamna ca marii constructori de automobile se feresc sa prezinte modele noi sau versiuni speciale ale modelelor actuale in capitala Belgiei.

Nissan Navara Trek-1°

Printre acestia se numara si japonezii de la Nissan care tocmai au prezentat Navara Trek-1°, o versiune speciala a celebrului pick-up. Acesta va fi construit in numai 1.500 de exemplare, iar numele indica pozitia geografica a desertului Navarre din Spania, localizat la -1° longitudine.

Acest model poate fi comandat numai cu cabina dubla si este bazat pe nivelul de echipare Tekna. Nissan Navara Trek-1° vine cu 2 blocuri de lumini LED montate pe acoperis, jante de aliaj pe 18 inch, un capac din plastic pentru bena finisat in negru sau alb, si doua culori exterioare: Black Metallic si White Pearlescent.

Nissan Navara Trek-1°

Lista de dotari optionale include o trapa, scaune din piele cu incalzire pentru sofer si pasagerul din dreapta, carlig de remorcare, roata de rezerva standard si diferential blocabil.

Nissan Navara Trek-1°

Sub capota regasim un propulsor diesel de 2.3 litri twin-turbo, disponibil in doua configuratii de putere, de 158 si de 187 de cai putere. Acesta poate fi comandat impreuna cu o transmisie manuala cu 6 trepte, iar pentru versiunea mai puternica poate fi aleasa si o cutie de viteze automata cu 7 rapoarte. Indiferent de alegere, tractiunea integrala este oferita ca si dotare standard.

Nissan Navara Trek-1°

Aceasta versiune speciala poate fi deja comandata in Belgia, iar constructorul japonez de automobile sustine ca va fi disponibila si in alte tari europene in scurt timp.

Distribuie pe Facebook
mai multe