Nissan lanseaza un Patrol Nismo special pentru arabi

Nissan lanseaza un Patrol Nismo special pentru arabi
  • Nissan lanseaza in Orientul Mijlociu un Patrol Nismo
  • Off-roader-ul japonez ofera un V8 de 5.6 litri si 428 CP
  • Meniul continua cu suspensia Bilstein si jantele Rays
Distribuie pe Facebook

Pasiunea arabilor pentru performanta si off-road i-a impins pe cei de la Nissan sa lanseze pe piata auto din Orientul Mijlociu un... Patrol Nismo.

Nu, noul model nu este la fel de impresionant - cel putin din punctul de vedere al puterii nici macar precum un Mercedes G63 AMG, versiunii sport a mastodontului japonez fiindu-i refuzat transplantul unui V6 twin-turbo de 3.8 litri si 600 CP.

Drept urmare, Patrol-ul Nismo se vede nevoit sa se multumeasca in continuare cu serviciile unui V8 aspirat de 5.6 litri, singura diferenta comparativ cu varianta sa standard constand in aparitia unui plus de 28 cai putere sau, daca vrei, total de 428 de cai putere.

Nissan Patrol Nismo

Nissan Patrol Nismo

Tot la capitolul noutati putem trece in revista si suspensia echipata cu o pereche de amortizoare sport Bilstein pentru o doza extra de manevrabilitate, in timp ce jantele sunt acum forjate si masoara in diametru... nici mai mult, nici mai putin de 22 inch.

Asa cum era de asteptat, versiunea de performanta a mastodontului Nissan s-a ales cu numeroase imbunatatiri inclusiv la nivel stilistic, "esteticienii" japonezi punandu-se pe modificat serios pachetul aerodinamic oferit in echiparea standard.

Intr-o alta ordine de idei, meniul exterior ne intampina printr-o parte frontala caracterizata de prize uriase de aer si prelungire integrata in design, pe cand profilul lateral iese in evidenta in special prin pragurile sale proeminente.

Privit din spate, Patrol-ul Nismo atrage atentia tuturor celor din jur mai ales prin difuzorul de dimensiuni generoase, ce gazduieste inclusiv cele doua tips-uri ale sistemului de evacuare. Nu va trece neobservat insa nici eleronul de la nivelul lunetei, avem noi vaga impresie.

Combinatia clasica de alb, negru si rosu de la nivelul caroseriei completeaza meniul exterior si in cazul de fata, aceleasi trei nuante finisand inclusiv interiorul decorat cu piele si cusaturi contrastante, realizate partial sub forma de carouri.

Nissan Patrol Nismo

Nissan Patrol Nismo

Nissan Patrol Nismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Nissan Patrol Nismo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2015