Nissan Qashqai este disponibil in Romania pentru 18.300 de Euro, pret de pornire

Nissan Qashqai este disponibil in Romania pentru 18.300 de Euro, pret de pornire
  • 1.2 Dig-T de 115 cp, cel mai accesibil motor
  • 4 variante de motorizare disponibile
Distribuie pe Facebook

Daca nu stiai, Nissan Qashqai este modelul care a lansat pe piata crossoverul. Adica un SUV mai compact ideal de oras, dar si bun pentru soft-road. Acum, noua generatie a fost lansata si e disponibila in Romania pentru 14.150 de Euro fara TVA.

Noul Qashqai s-a lansat la Salonul Auto de la Geneva in acest an si reprezinta cel mai de succes model al marcii Nissan in toata istoria sa de 83 de ani, totalizand 2,3 milioane de unitati vandute. Acum, noua generatie vine cu un aspect exterior nou, modificari la interior, motorizari mai eficiente si tehnologii de ultima ora.

Nissan Qashqai 2017

Nissan Intelligent Mobility reprezinta conceptul–umbrela pentru tehnologiile avansate ale marcii, care cresc atractivitatea gamei Nissan, redefinind modul in care sunt conduse masinile dar si cum acestea se integreaza în societate. Noi tehnologii de mobilitate inteligenta Nissan sunt acum disponibile pe Qashqai, cum ar fi Rear Cross Traffic Alert, pentru a reduce riscul de impact la viteze mici, cand masina iese in marsarier din parcare, functie disponibila in premiera pentru model.

Un alt sistem de siguranta este Blind Spot Warning si se bazeaza acum pe date radar mai degraba decat pe imagini ale camerei, ceea ce inseamna ca functioneaza pe o raza mai mare. Mai sunt sistemele Traffic Sign Recognition, Intelligent Driver Alert, Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor și Lane Departure Warning.

Nissan Qashqai 2017

Motorizarile lui Qashqai sunt pe benzina de 1.2 litri Dig-T de 115 si 163 cp sau pe motorina, 1.5 dCi de 110 cp sau 1.6 dCi de 130 cp. Acestor propulsoare le sunt cuplate cutii automate sau manuale cu 6 rapoarte.

In varianta standard care costa de la 14.150 de Euro fara TVA (18.300 Euro cu TVA), noul Nissan Qashqai vine echipat cu sase airbag-uri, plus sisteme de asistenta pentru sofer, inclusiv ABS, distributie electronica a fortei de franare si control al stabilitatii. Alte dotari standard pentru Visia, primul nivel de echipare, sunt: aerul conditionat manual, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, radio CD, conectivitate Bluetooth, cruise control cu limitator de viteza, oglinzi exterioare incalzite si reglabile electric, geamuri electrice fata/spate cu deschidere one-touch, Chassis Control etc.

Nissan Qashqai 2017

Distribuie pe Facebook
mai multe