Noi detalii au iesit la iveala. Cum va arata cea mai ieftina masina de la Mercedes

Noi detalii au iesit la iveala. Cum va arata cea mai ieftina masina de la Mercedes
  • Mercedes publica un prim video cu urmatorul A-Class
  • Filmul in cauza surprinde design-ul compactei germane
  • Lansarea oficiala are loc la sfarsitul acestei saptamani
Distribuie pe Facebook

Mercedes continua campania de teasing a noului A-Class cu un material video care surprinde cateva dintre elementele cheie ale interiorului si, totodata, exteriorului.

La 24.000 de euro, modelul A-Class este cel mai accesibil produs din portofoliul companiei Mercedes. Lansat pe piata la sfarsitul anilor '90, automobilul care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 se pregateste de o relansare de zile mari.

Urmatoarea generatie, a patra la numar, a compactei din Stuttgart va fi prezentata oficial chiar vinerea aceasta. Intre timp, germanii au pus la punct o campanie de teasing care se incheie cu un scurt video, filmat de la exterior spre interior.

Materialul cu pricina surprinde inclusiv aspectul stopurilor spate, singura necunoscuta care ni se dezvaluie astazi. In schimb, imagini cu partea frontala sau anumite detalii din cabina viitorului Mercedes A-Class am mai vazut si anterior.

In acelasi timp, compania din Stuttgart s-a asigurat ca echipa de filmare va prinde in cadru si noul sistem de infotainment care va insoti compacta germana. Prezentata la inceputul lunii, tehnologia MBUX are la baza inteligenta artificiala.

Despre motorizarile urmatoarei generatii a modelului A-Class, Mercedes nu spune inca nimic. Noroc cu o declaratie mai veche a boss-ului diviziei AMG, de la care am aflat ca lista cu optiuni se va imbogati in premiera cu o versiune A35.

Nu putem ocoli nici zvonurile care anunta revenirea unitatilor de provenienta sub capota variantelor entry-level. Totodata, anumite voci sustin ca viitoarea compacta a companiei germane din Stuttgart va oferi si propulsie micro-hibrida.

O ultima informatie oficiala cu privire la noul Mercedes A-Class subliniaza o alta premiera absoluta. Pentru prima oara in doua decenii, automobilul care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 va propune si un model de tip sedan.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2018