Noile Dacii Logan si Sandero: Cum arata si cu ce se lauda fiecare model

Noile Dacii Logan si Sandero: Cum arata si cu ce se lauda fiecare model
  • Dacia a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noilor game Logan si Sandero
  • Respectivele modele propun diverse imbunatatiri estetice la nivel de interior si exterior
  • Gama de motorizari ofera in premiera o unitate cu trei cilindri, de un litru si 75 CP
Distribuie pe Facebook

Pentru romani, lansarea noilor game Logan si Sandero a fost cel mai asteptat moment din cadrul Salonului de la Paris. Ei bine, el a trecut, iar aici avem toate fotografiile si informatiile oficiale cu privire la schimbarile operate de Dacia.

Dupa cum au anuntat inca de acum doua saptamani, oficialii Dacia au pregatit pentru editia din 2016 a evenimentului Mondial de l'Automobile, ce se desfasoara zilele acestea la Paris, lansarea unei noi reiteratii a gamelor Logan si Sandero.

Introdusa in scena in urma cu numai cateva momente, versiunea imbunatatita a modelelor Logan si Logan MCV, respectiv Sandero si Sandero Stepway se remarca la exterior in special prin luminile de zi si stopurile echipate cu tehnologia LED.

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie FotoNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto

Mici modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul spoilerelor fata / spate - dar si listei cu optiuni in materie de jante din aluminiu, rezultatul final traducandu-se printr-o doza extra de dinamism si de modernitate.

La interior, cea mai recenta reiteratie a gamelor Logan si Sandero ne intampina, conform comunicatului oficial publicat de compania Dacia, alaturi de materiale si spatii de depozitare noi, plus claxonul pe volanul in patru spite si cotiera fata.

Surprizele ce caracterizeaza versiunea imbunatatita a modelelor Logan si Logan MCV, respectiv Sandero si Sandero Stepway continua cu asistenta la pornirea in rampa, camera video pentru marsarier si comenzile pentru geamuri amplasate pe fetele usilor.

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie FotoNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto

Referitor la gama de motorizari, avem in premiera un benzinar echipat cu trei cilindri, capacitate de un litru si putere de 75 CP. Acestuia i se alatura deja celebrele unitati TCe 90 CP, dCi 75 CP si dCi 90 CP dotate cu sistem Stop & Start.

Tot cu ocazia editiei din 2016 a evenimentului Mondial de l'Automobile, ce se desfasoara zilele acestea la Paris, Dacia a tinut sa precizeze si ca actualul Duster va fi disponibil la vanzare inclusiv in companiei unei cutii automate cu dublu ambreiaj.

Pentru a se bucura de serviciile transmisiei EDC, clientii vor fi nevoiti sa opteze pentru o configuratie cu tractiune fata si propulsorul 1.5 dCi de 110 cai putere. O alta noutate propusa de SUV-ul de la Mioveni consta in adoptarea unei editii speciale Black Touch.

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie FotoNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto
mai multe