Noile Mercedes A si B-Class primesc tractiune integrala in Marea Britanie

Noile Mercedes A si B-Class primesc tractiune integrala in Marea Britanie
  • Mercedes A si B-Class primesc tractiune integrala in Marea Britanie
  • Noile versiuni vor fi disponibile la vanzare incepand cu ianuarie 2014
  • Viitorii cumparatori vor putea opta si pentru o noua versiune de motorizare
Distribuie pe Facebook

Incepand cu luna ianuarie a anului viitor, germanii de la Mercedes vor reimprospata gamele de modele A si B-Class comercializate pe piata auto din Marea Britanie, viitorii cumparatori urmand a avea la dispozitie atat noi motorizari, cat si un sistem de tractiune integrala.

Germanii de la Mercedes pregatesc o mica reimprospatare pentru ultimele generatii ale modelelor A si B-Class. Incepand cu ianuarie 2014, cumparatorii de automobile din Marea Britanie vor putea comanda cele doua compacte nemtesti in compania a noi motorizari, dar si impreuna cu sistemul de tractiune integrala 4Matic. Despre ce este insa vorba mai exact, aflam chiar din urmatoarele randuri.

Inceputul anului viitor le aduce celor aflati in cautarea Mercedes-ului A sau B-Class perfect noi optiuni de configurare. Din ianuarie 2014, ambele automobile de clasa compacta din Stuttgart vor putea fi comandate intr-o noua versiune de motorizare 180 CDI ECO SE, ce combina propulsorul turbodiesel de 1.5 litri si 109 cai putere cu tot felul de artificii aerodinamice pentru a oferi un maximum de eficienta.

De asemenea, pe langa noile variante prietenoase cu mediul, ultimele generatii ale modelelor Mercedes A si B-Class vor fi disponibile la vanzare, din aceeasi prima luna a anului viitor, si impreuna cu un sistem de tractiune integrala similar celui ce echipeaza recent lansatul CLA250 4Matic. Pentru cei interesati de acest aspect, noul A250 4MATIC va putea fi comandat atat intr-o versiune AMG Sport, cat si intr-o varianta Engineered by AMG, in timp ce viitorul B220 4MATIC va fi oferit exclusiv in echiparea Sport.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, germanii de la Mercedes anunta ca noul A180 CDI ECO SE, care se poate lauda cu un consum de carburant de numai 3.5 litri la 100 de kilometri, porneste de la 21.965 lire sterline. Cei care vor opta pentru viitorul B180 CDI ECO SE, care are nevoie de aproximativ 3.8 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri, vor avea de scos din buzunar undeva in jurul a 22.950 lire sterline.

Pentru versiunile si variantele echipate cu sistem de tractiune integrala, preturile arata in felul urmator:

  • 28.985 lire sterline pentru Mercedes A250 4Matic AMG Sport;
  • 30.905 lire sterline pentru Mercedes A250 4Matic Engineered by AMG;
  • 28.135 lire sterline pentru Mercedes B220 4Matic Sport.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2013