Noua amenintare pentru X6 si GLE Coupe. Porsche lanseaza CAYENNE S COUPE cu motor V6 twin-turbo

Noua amenintare pentru X6 si GLE Coupe. Porsche lanseaza CAYENNE S COUPE cu motor V6 twin-turbo
  • Situat in gama intre Cayenne Coupe si Cayenne Turbo Coupe
  • Echipat cu motor V6 twin-turbo de 2.9 litri
  • Face suta in fix 5 secunde
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noul Cayenne S. Acesta este pozitionat in gama intre Cayenne Coupe si Cayenne Turbo Coupe si vine echipat cu un propulsor V6 twin-turbo.

Porsche a lansat a treia generatie Cayenne in 2017 iar anul acesta, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, publicul larg a putut sa admire in premiera si versiunea Coupe a SUV-ului german.

Porsche Cayenne S Coupe

Initial, acesta putea fi comandat in doua versiuni, Cayenne Coupe si Cayenne Coupe Turbo, dar acum clientii mai au la dispozitie o varianta. Este vorba despre Cayenne S Coupe, echipat cu un propulsor twin-turbo de 2.9 litri. Unitatea V6 dezvolta in cazul lui 440 de cai ptuere si 550 Nm cuplu si vine alaturi de o transmisie automata cu opt trepte si tractiune integrala.

Rivalul lui X6 si GLE Coupe sprinteaza pana la 100 de km/h in fix 5 secunde si are o viteza maxima de 263 km/h.

Porsche Cayenne S Coupe

Pe continentul european, Porsche Cayenne S Coupe vine cu un plafon panoramic, jante cu diametrul de 20 de inch, pachetul Sport Chrono si o gama variata de sisteme de siguranta si tehnologii de ultima ora. Amintim aici sistemul Park Assist, Power Steering Plus sau Porsche Active Suspension Management.

Porsche Cayenne S Coupe

Deasemenea, clientii de pe Batranul Continent vor putea opta si pentru trei pachete Lightweight Sport. Asa cum le spune si numele, acestea sunt gandite pentru a scadea nitel masa proprie a masinii si includ, printre altele, un plafon din fibra de carbon, jante forjate din aluminiu pe 22 de inch sau tapiterie Houndstooth din material textil pentru partea mediana a scaunelor.

Cu toate cele trei pachete instalate, noul Cayenne S Coupe este mai rapid cu 0.1 secunde pana la 100 de km/h.

Porsche Cayenne S Coupe

Pe site-ul oficial Porsche Germania nu apar inca preturile noii versiuni, singurele prezente fiind Cayenne Coupe, care porneste de la 83.711 euro, si varful de gama Cayenne Turbo Coupe care costa de la 146.662 de euro in sus.

Porsche Cayenne S Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Cayenne S Coupe
mai multe